A luat cuvintul tov. Ioan Becali. Se pregateste tov. Marian Iancu

Pe vremuri, la sedintele de partid, de UTC sau la simple adunari studentesti ori de clasa, uzuala prezentare a urmatorului vorbitor era: “A luat cuvintul tov. X. Se pregateste tov. Y”. Dupa episodul Ioan Becali, personaj devenit dintr-o data adversarul pupincuristilor care il ridicau in slavi pina ieri, cu siguranta vor mai urma si altele, asemanatoare. Sincer, chiar mi-as dori. Gigi si-a dat deja in petec. Mai sunt clienti ai asa zisei prese sportive care mai devreme sau mai tirziu vor refula. Si ma gindesc aici la Marian Iancu, la dinamovistii Turcu si Borcea, la Meme Stoica, la Iuliu Muresan, oameni atit de preocupati sa apara la TV sau in ziarele preferate incit ignora ceea ce cred ei de cuviinta a fi neinteresant in materie de presa. Toti acesti infractori reprezinta produsul mass media. Nu al intregii mass media, trebuie sa recunoastem. Au mai ramas si oameni corecti intr-o tara plina pina aproape de refuz de ignoranti si mitocani. Citesc de 24 de ore pe forumurile diverselor publicatii cu referire la episodul Ioan Becali. 90 la suta spun acelasi lucru: “Va meritati soarta, domnilor ziaristi”. Si daca nici publicul nu are dreptate, atunci cine? “Atentie: Urmeaza la cuvint tov. Marian Iancu. Sau poate tov. Iuliu Muresan”. Cine dracului mai stie?…

2 thoughts on “A luat cuvintul tov. Ioan Becali. Se pregateste tov. Marian Iancu

 1. initial intentioanm sa nu mai scriu nimic referitor la acest subiect, doar ca din reflex am deschis gsp.ro si l-am vazut pe gabi popescu pe prima pagina.
  cine e gabi popescu si ce a facut el pt fotbalul romanes? aaaaa da, un gol de la 30m intr-o infrangere a salamancai cu atletico madrid, acasa cu 4-3. de cand opineaza submediocrul asta pe toate posturile de televiziune si site-urile nenocorite.
  oare singura noastra sursa de stiri se va reduce la blogul lui adi dobre? hai frate, cand ii vedem pe toti nenorocitii si amatorii de genul lui gabi popescu, iulian miu, panduru, stiucan, gradinescu, bogdan cosmescu, etc… Bogdan Cosmescu frate. terminatul ala care nu e in stare sa lege doua cuvinte are talkshow, editorial si comenteaza meciuri. bai cosmescule, imi pare rau ca nu te-ai nascut tigan pt ca te-as fi batjocorit si mai mult, iar daca erai evreu, ai fi fost mort pana acum. nu-l urati pe cosmescu, fie-va mila de prostia lui si de acea privire de inapt pe care o tot afiseaza.

  cum sa nu-i urasti? cand una dintre pasiunile noastre, fotbalul se scufunda in haznaua asta careia noi ii spunem fotbalul romanesc.
  lepre prietene e putin spus, oamenii astia sunt niste sconcsi malformati proveniti din ghetoruile infecte post-decembriste. au burtile si suncile atat de mari incat nu-si mai vad sculele cand se duc la pisoar. ei sunt vinovati pentru toata munca in plus depusa de femeile de serviciu ca sa curete w.c-uri necuratabile.

  sa vina valul ala nenorocit sa spele strazile de toti cacatii astia cu ghiulurile si dintii lor de aur. sau mai bine iesim toti in strada, facem o revolutie, ii taiem pe toti cu sabiile si topoarele si transformam romania intr-o dictatura militara. pana la urma cuba sau coreea de nord nu mai suna atat de rau. cred ca tara asta are nevoie de o perioada de dezintoxicare.
  uitati-va la greci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *