CELTIC GLASGOW – GLASGOW RANGERS

Fac apel la cei care mai apreciaza fotbalul si nu impostura, la cei care mai au discernamint, sa imi fie alaturi duminica, de la 13.30 pe Sport 1, la ceea ce eu numesc cel mai mare derby al planetei: Celtic – Rangers. Lasati pentru doua ore “specialele” si “liveurile” din Pipera sau mai stiu eu Doamne iarta-ma de unde si delectati-va cu fotbal spectacol. Unii ma vor contrazice. Va sigur insa ca, timp de doua ore, pe Celtic Park vor fi in acelasi timp istorie, arta, religie si lupta dreapta! Si pe teren si in tribuna. Nu e campionatul Arabiei Saudite, e Scottish Premier League cu al sau Old Firm secular!

3 thoughts on “CELTIC GLASGOW – GLASGOW RANGERS

  1. Te rog sa-mi scuzi dorinta de a-ti da un feedback la unul din mesajele tale, dar simt ca e nevoie de asa ceva. Te apreciez pt ceea ce faci la Sport1. Scuza-mi ignoranta, dar memoria mea te-a retinut de pe vrea lui TVSport, unde prezenta-i un jurnal sportiv.
    Sunt de acord cu cele spuse de tine in legatura cu cele petrecute cu Emanuel Terzian. Pana la urma toti avem soarta nu doar pe care o meritam, ci si pe cea care o vrem. Daca nu putem trai decat ca robi pt un rating de doi lei, atunci sa ne mire daca vom muri in studio batuti de “sicielinii” nostri colorati.
    Apreciez verticalitatea de care dai mereu dovada si cred ca ai avea si mai mult de castigat daca, in timpul meciurilor, nu ai mai face apreciezi aluziv-ronice la adresa faunei care populeaza campionatul nostru de fotbal. Sunt lucruri mediocre pe care nu merita se le bagi in seama. Nu lasa porcariile din lumea mioritica, balcanica, orientalo, locala sa iti influenteze starea de spirit. Incarca-te doar cu energie pozitiva si evita ceea ce nu merita bagat in seama. Nu te compora romaneste, continua se evoluezi si starea ta de spirit va fi una pozitiva si plina de multumire!
    Scuza-ma daca am fost prea direct. Nu am vrut sa spun decat ca apreciez ceea ce faci si ca tu meriti sa iti consumi timpul cu lucururi mai importante decat lumea pestrit-jilaveana.

    Bogdan Popescu

  2. Nu ma supar. Chiar iti multumesc pentru cele scrise. Ma doare insa sufletul ca presa adevarata e pe duca din cauza unor impostori care au facut de ris aceasta meserie, meserie pentru unii, pasiune pentru multi altii. Incerc sa renunt la anumite fixuri ale mele, de care tu ai amintit. Iti multumesc inca o data. Te invit miine la Celtic – Rangers si iti promit ca nu voi mai face referiri la campionatul nostru cel de toate zilele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *