Debut amânat la OTV

Deşi mă pregătisem sârguincios, debutul meu la OTV se va amâna cu cel puţin şapte zile! Nişte detalii ce ţin de bucătăria internă a postului au scos în afara grilei de program emisiunea pe care trebuia să o moderez în locul lui Marcel Puşcaş. Aşa că, dacă nu intervine ceva, ne vedem săptămâna viitoare! Sau poate se întoarce Marcel!

5 thoughts on “Debut amânat la OTV

 1. Buna ziua
  O mica precizare despre Hearts of Midlothian, poate deja ati aflat oricum… L’au dat afara pe Czaba Lazlo inca de vineri, dupa conflictele care le’a avut cu Romanov si l’au adus pe Jim Jeffries, fostul antrenor de la Kilmarnock

 2. Mdeea, acum aflu si eu:( naspa incepuse sa-mi placa Hearts da asta este, cu siguranta are oferte foarte bune, eu unu as prefera sa ramana tot in Scotia.
  Apropo Adi, am incercat sa fac un blog despre Rangers scris in romana stiu ca esti cu Celtic da eu simpatizez cu Rangers as vrea sa intri sa-ti dai cu parerea ce e bine ce e rau.:)
  adresa: http://fcrangers.blogspot.com

 3. Transferurile de la Celtic pe luna Ianuarie dupa incheierea perioadei de tranferuri din UK:

  au veni 8 jucatori:
  – Ki Sung Yueng – mijlocas – FC Seoul (2,1 mil lire)
  – Jos Hooiveld – aparator – (AIK Fotboll 2 mil lire )
  – Thomas Rogne – aparator – (Stabæk IF – Bosman + compensatii)
  – Morten Rasmussen – atacant – (Brondby – suma nespecificata)
  – Paul Slane – mijlocas – (Motherwell – suma nespecificata)
  – Diomansy Kamara – atacant – (Fulham – imprumut+optiune cumparare)
  – Edson Braafheid – funsdas stinga – (Bayern Munchen – imprumut)
  – Robbie Keane – atancant – (Tottenham – imprumut)

  au plecat 11 jucatori:
  – Gary Caldwell Wigan Athletic 1.1 mil
  – Barry Robson Middlesbrough 1 mil
  – Willo Flood Middlesbrough gratis
  – Chris Killen Middlesbrough gratis
  – Ryan Conroy Partick Thistle imprumut
  – Cillian Sheridan St Johnstone imprumut
  – Stephen McManus Middlesbrough imprumut
  – Danny Fox Burnley 1,8 mil
  – Mark Brown Hibernian suma nespecificata
  – Graham Carey St Mirren imprumut
  – Scott McDonald Middlesbrough £3.5 mil
  – Ben Hutchinson Dundee FC imprumut

  Cu toate ca au fost una din cele mai active formatii din UK dpdv al transferurilor, ce ma ingrijoreaza este faptul ca cele 3 imprumuturi sint solutii pe scurta durata, iar dupa plecarea lor la sfirsitul sezonului iar ramin posturi descoperite (etern deficitarul de acum fundas stinga, fundas central si atacant). Pe de alta parte trebuia luata o masura rapida pt salvarea sezonului, find deja la 10 puncte in spatele lui Rangers, de accea probabil s’au adus imprumuturi de la formatii mari.

  Probabil conducerea nu a vrut sa riste investirea multor bani prin tranferuri in cazul in care nu se va lua titlul, lucru care inevitabil va duce, spun eu, la demiterea lui Mowbray.

  In orice caz, de acum incolo Mowbray nu va mai putea spune ca nu are jucatori viabili la dispozitie si ca a ramas cu o “mostenire” mediocra de jucatori de la Gordon Strachan.

  Cit despre Scott McDonald – la fel ca multi fani, nici eu nu sint prea trist ca a plecat. In ultimul timp a fost intr’o scadere de forma iar la capitolul atitudine a involuat. Se cunoaste adversitatea lui fata de Samaras si Fortune si de multe ori se vedea asta in jocul pe care’l face cind practic atacantii abia isi pasau intre ei. (De aceea in sezoul trecut Samaras a prins mai mult banca numai din cauza ca McD vroia parteneriat cu Vennegoor of Hesselink).
  Per general eu zic ca Celtic a facut o afacere extrem de buna cu vinzarea lui McDonald si cred ca era momentul oportun sa’l vinda. Nu stiu ce alt club din UK ar fi dat pe el 3,5 milioane.

  Deja Strachan a facut un favor mare la Celtic prin cumpararea unor jucatori care nu intrau in planurile de viitor.

  Sa speram ca deseara prin restanata cu Kilmarnock, se va reduce diferenta de puncte la 7 si relansam lupta pt titlu.

  Numai bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *