Debutul lui Razvan

Mai sunt citeva ore pina la debutul lui Razvan Lucescu la nationala Romaniei. Nu stiu ce va face. Nici nu cred ca mai conteaza foarte mult. Razvan si-a facut adevaratul debut la nationala in Stefan cel Mare, cind a batut Dinamo!

L-am vazut in aceasta saptamina de mai multe ori pe Razvan, la antrenamentele de la Mogosoaia. Chiar am stat de vorba in dimineata plecarii spre Lituania. Pentru mine a fost ceva nou. Ceva ce nu mai traisem de mai bine de un deceniu.  Sa mergi la antrenamentele nationalei fara stresul din “era Piturca” e un drept cistigat inca din 1989. Dobindit insa acum, in anul de gratie 2009. Nu stiu ce va face nationala lui Razvan. Mai conteaza? Importanta e atitudinea lui fata de echipa nationala. Deschiderea e clara, palpabila, salvatoare chiar. Razvan a stiut sa-i atinga pe romani la coarda sensibila, vorbind despre echipa nationala ca despre avutul obstesc. Populism? Da, sigur ca da! Razvan e inconjurat in continuare de oameni falsi, iar el, un actor desavirsit, ca si nea Mircea, va incerca sa-si atinga obiectivele slalomind printre javre si caractere, sau oameni rai  si oameni buni, asa cum spun fetele mele. Visul de a antrena nationala i s-a implinit lui Razvan Lucescu. Acum mai ramine sa nu e faca de ris si sa ramina valabile cele doua oferte din fotbalul mare despre care doar cei apropiati lui stiu.

2 thoughts on “Debutul lui Razvan

  1. Vorba noului sponsor: a fost o nouă atitudine. Nu m-a dat pe spate Naţionala lui Răzvan, dar m-a mulţumit. A avut ceva pur în ea. Ceva din care a lipsit blatul, ideea de blat. Mă bucur că vom tot avea parte de surprize plăcute – mă refer la selecţionabili inediţi. Ştii ce-mi place? Că suntem în joc. Nu în jocul calificării, ci în fotbal.

  2. Incepem sa ne regasim placerea de a juca si de a castiga. Nu putem trage concluzii majore insa daca m-ar intreba cineva daca am fost multumit de echipa i-as raspunde afirmativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *