Despre maşini, pe www.adidobre.ro!

VIANO
Am postat adineauri ceva despre încetarea activităţii pe vechiul blog. Am făcut-o şi acolo şi pe acesta, cel nou. Tot azi, în ultima zi când am decis să scriu pe bătrânul meu blog, mi-au venit două comunicate pe teme auto. De la Mercedes şi de la BMW. De ce naiba nu mi-au venit de la Dacia sau de la nu mai ştiu eu ce marcă?! Naiba ştie.

La Evz am scris un an şi mai bine inclusiv de auto. Comunicate, ştiri, teste-drive-uri, poveşti. etc. Mărturisesc faptul că mi-a plăcut, deşi n-am avut decât rar ocazia să iau pulsul problemelor. La început am înţeles că mi s-au băgat beţe-n roate. Nu mie, până la urmă, ci ziarului. Nu mai contează cine le-a băgat.

Apoi, faptul că de cele mai multe ori eram omis de la diversele evenimente (ATENŢIE, nu eu, Adi Dobre, ci cotidianul Evenimentul zilei) m-a durut într-o oarecare măsură. M-a durut pentru că mi-am dat seama că, dincolo de măgăriile colegilor de breaslă (la Auto mă refer), ziarul nu mai interesa pe nimeni…

Am avut însă şi relaţii bune, strict profesionale. Se ştiu respectivele persoane şi respectivele mărci.

Am început aşadar cu Mercedes şi cu BMW! Că s-a întâmplat.

Apoi, nu pot uita că de la BMW am avut în test-drive cea mai scumpă maşină în care am urcat vreodată! Am scris la ziar la vremea respectivă, un X6 M50 D. De la Mercedes am condus maşina care mi-a intrat definitiv la inimă, Viano. Ăla de ne-a dus în Grecia, tati!

Am avut experienţe de excepţie şi cu Chevrolet şi cu Opel.

Aici, pe blog, voi continua, în limita spaţiului şi a informaţiilor, să scriu şi despre auto. E un domeniu interesant. Şi am să o fac aşa cum am făcut-o şi la ziar, cu pasiune şi fără vreun interes anume. Iar cei de la Hyundai pot depune mărturie. Nu doar că n-am participat la vreun eveniment sau la vreun test-drive al celor de la Hyundai, dar am mai luat şi vreo 3-5 ţepe! Şi totuşi am continuat să le public comunicatele, fireşte, ceea ce mi se părea interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *