Invitatie

REACTUALIZATA!

In acest week-end va astept sa vedem si sa comentam impreuna citeva meciuri interesante. Iata programul:

Vineri, 18 sept: Sheffield United – Sheffield Wednesday (21.45)

Simbata, 19 sept: Kilmarnock – Rangers (14.30), Boro – WBA (17.00), iar de la ora 22.00 un meci din Ligue 1: OM – Montpellier

Duminica, 20 sept: Feyenoord – PSV Eindhoven (15.30), iar de la ora 18.00 un meci din Ligue 1: Lens – Lille.

7 thoughts on “Invitatie

 1. Domnule Popescu,
  In calitate de comentator al postului de televiziune Sport 1 fac o referire la ceea ce spuneati legat de fotbalul american. Daca dvs nu intelegeti sau nu vreti sa urmariti acest sport, pana la urma e dreptul fiecaruia si gusturile nu se discuta, asta nu inseamna ca NFL atrage zero telespectatori asa cum considerati dumneavoastra. De curiozitate puteti accesa site-ul http://www.onlinesport.ro/forum si consulta sectiunea rezervata fotbalului american. Nici nu va imaginati cata lume este atrasa de acest spectacol. De asemenea precizez ca am primit nenumarate mail-uri de felicitare pentru transmiterea NFL si cereri de a difuza si reluarile in prime-time, lucru care nu prea s-a intamplat vis-a-vis de transmisiunile legate de campionatele de fotbal. Aproape in fiecare zi primesc mailuri sau notificari pe onlinesport despre NFL, fie de felicitare fie de frustrare, cum ar fi faptul ca am ales sa dam un anume meci in dauna altuia. Deci lumea se uita, urmareste si vrea fotbal american.
  In incheiere as vrea sa spun ca barul Sport Spirit din Bucuresti a fost plin la ora Super Bowl-ului, lucru confirmat de colegul nostru Emil Hossu-Longin care este patron al localului si de asemenea am auzit de lucruri asemanatoare si in Cluj, Iasi, Constanta, Timisoara etc.

  Toate aceste lucruri vin de la un comentator atat de fotbal american cat si de fotbal, care a a avut onoarea de a comenta campionatul trecut Sporting-Benfica si Porto-Benfica, alaturi de Adi Dobre, o persoana pentru care am multa stima si alaturi de care ma bucur ca lucrez. Nu sunt un incapatanat care spune ca sportul x nu e bun sau sportul y nu e bun, un canal de sport trebuie sa ofere diversitate, de aceea se numeste Sport 1 si nu Fotbal 1.

  Toate cle bune!

 2. Cum spunea si altcineva mai sus, NFL-ul este cel ce da culoare acestui canal. Credeti-ma, Sport1 este motivul pentru care am ales pachetul extra+ din cadrul firmei RCS. Transmiterea NFL-ului si NHL-ului a fost si este cea mai buna alegere pe care a putut-o face acest post de televiziune.

 3. Imi pare rau ca faceti parte din cei care daca nu au rabdare sa inteleaga un sport, il desconsidera. Sunt de acord ca fotbalul face o audienta mai mare in tara noastra decat fotbalul american, insa sunt destui fani NFL si Romania. Sunt foarte multi care s-au indragostit de acest sport tocmai datorita postului Sport1. Eu sunt unul dintre cei care iubesc ambele sporturi, insa atunci cand am vazut ca majoritatea meciurilor de fotbal din Liga I si marile campionate ale Europei vor fi transmise de GSP si DIGISPORT, care nu sunt in grila UPC, am ales sa renunt la ele tocmai pentru a avea in continuare Sport1. Apreciez enorm ca acest post transmite meciuri din NFL si sunt convins ca nu sunt singurul…asa cum a zis si Cosmin, intrati pe cel mai amre forum sportiv din tara, onlinesport, si veti vedea ca audienta e departe de a tinde la zero…
  Multumim Sport1 pentru transmisiile din NFL! Felicitari si s-o tineti tot asa!

 4. Sport 1 a dat viata fotbalului american in Romania. Datorita lui exista Bucharest Warriors.
  Meciul de duminica seara din campionatu portugaliei cred ca era urmarit doar de cei care asteptau sa inceapa meciul de fotbal american !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *