Napoca Rally Academy va lua startul cu trei echipaje în Raliul Iașiului

Marco Tempestini  Toni Avram - Ford Fiesta R5 Bogdan Marișca Subaru Impreza R4
Napoca Rally Academy va alinia trei echipaje la startul Raliului Iașului 2014, penultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Etapa se va desfășura în perioada 5 – 6 septembrie, pe specialele de macadam din jurul orașului Iași, etapa fiind una care se anunță extrem de interesantă.

Pentru Bogdan Marișca, Raliul Iașului este primul de anul acesta în care va concura alături de Carmen Poenaru, aceasta luând startul în etapa de la Iași imediat după succesul obținut in dreapta Ekaterinei Stratieva, în Ladies Trophy, la Barum Czech Rally Zlin, din cadrul ERC.

Raliul din acest weekend se află pe lista competițiilor preferate și pentru Marco Tempestini, care va concura alături de Toni Avram pe modelul Ford Fiesta R5.

După ce din cauza unor probleme medicale a ratat participarea la Barum Czech Rally Zlin, etapă din Campionatul European de Raliuri, Simone Tempestini revine în competiții alături de Dorin Pulpea pe modelul Peugeot 207 S2000.

Raliul Iașului începe joi, 4 septembrie, cu prezentarea oficială și startul festiv, iar vineri și sâmbătă (5 – 6 septembrie) sunt programate cele 10 probe speciale cu o lungime de 121,45 km.

FOTO:
1. Marco Tempestini / Toni Avram – Ford Fiesta R5
2. Bogdan Marișca/ – Subaru Impreza R4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *