15 kilograme mai puţin şi membru în Consiliul APS!

Nu credeam că voi mai avea chef să scriu pe nenorocitul ăsta de blog pe care îl deschid zilnic, îl privesc, îl răsfoiesc, dar pe care îl abandonez, aşa cum alţii o fac cu mine. Am ajuns să-mi vărs frustrările pe un blog, pe care, culmea, lumea intră, chiar şi atunci când nu scriu.

Aş fi vrut să scriu în toată această perioadă în care n-am scris, ciudată formulare (!), despre cum am reuşit să slăbesc 15 kilograme în mai puţin de o lună şi jumătate, despre magazinul Profi deschis la parterul blocului, eveniment marcant din viaţa noastră cotidiană, de cum am vrut să schimb Bambina (Dacia noastră Logan) pe un VW Passat din 2002, care s-a vândut apoi ca pâinea caldă. Despre multe aş fi vrut să scriu. Mi-a lipsit însă entuziasmul ăla fără de care n-am chef de nimic.

Astăzi, însă, mi-am revenit. Mi-am revenit la viaţă după ce am văzut că la alegerile pentru conducerea Asociaţiei Presei Sportive, unde m-am decis în ultimul moment să candidez pentru un post de membru, am adunat cele mai multe voturi. Şi asta în condiţiile în care de la Evz n-au fost decât două buletine de vot, al meu şi al prietenului Cipic, colaboratorul meu pe rugby şi pe probleme de viaţă!

“Domnul Adi, aţi adunat cele mai multe voturi. Bravo dom’le”, mi-a şoptit un om din comisia de validare, la finalul numărătorii voturilor. Am rămas surprins. N-am făcut campanie electorală, ca alţii, n-am rugat pe nimeni să mă voteze, şi, cu toate acestea, Adi Dobre a strâns 341 de voturi. Mai mult decât preşedintele Dumitru Graur. “Adi, cu numărul ăsat de voturi la viitoarele alegeri mă concurezi”, a glumit Graur. Am zâmbit.

De un accident nu poate fi vorba. Pe buletinul de vot scria: “Adrian Dobre (nici măcar Adi Dobre!) – Evenimentul zilei”.Înseamnă că în presa română sunt oameni care mă apreciază, chiar dacă nu mi-o arată. Le mulţumesc tuturor. Ei m-au determinat să mă reapuc de scris pe blog.

3 thoughts on “15 kilograme mai puţin şi membru în Consiliul APS!

 1. Buna Adi,
  Felicitari, bine ai revenit, ma bucur, eu sunt una din persoanele care-ti “vizita” zilnic blogul.Nu am mai stiut nimic de tine, am mers cu gandul pana acolo incat am crezut ca esti suparat pe mine, m-am gandit ca poate ai probleme de sanatate, ma bucur ca nu e nimic de genul asta.Sper ca nu esti suparat pe mine, am sa te rog sa imi spui daca exista un motiv.Sanatate fetelor, stiu ca esti ingrijorat, cunosc acest sentiment cand copiii sunt bolnavi.Te pup si iti doresc numai bine.

 2. hihihi, Adi, cam ofensator pentru cititorii tai sa le spui in fata ca ei nu te-au putut determina sa reiei povestile pe blog.
  Felicitari pentru voturile stranse !

  • nu ne-ai suparat ! Glumeam doar, fiindca si eu te citesc cu placere si imi place sa glumesc.
   Oricum mai devreme am uitat sa-ti spun si sincere felicitari pentru vointa ta exersata in renuntarea la tutun si acum si adoptarea dietelor. Stiu cat de greu este, fiindca eu am incercat contrariul – o dieta de ingrasare – si nu mi-a reusit mai mult de 3 kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *