Adi Dobre, la OTV!

Marcel Puşcaş m-a rugat să-i ţin locul preţ de câteva săptămâni. Marcel Puşcaş e fostul fotbalist, fostul preşedinte de la Steaua, “nebunul” care de mai bine de 15 ani se bate cu toată lumea pentru a demonstra cu acte ilegalitatea actualei Federaţii Române de Fotbal. Marcel Puşcaş are o emisiune în fiecare duminică de la ora 18:00, la OTV. Durează o oră şi se numeşte “Sport Show”!

Reîntâlnindu-ne după mai mulţi ani în care am vorbit doar la telefon (nici nu credeam că mă mai recunoaşte), Marcel Puşcaş m-a rugat să-l ajut. Şi n-am putut să-l refuz. Nu mă întrebaţi de ce. Marcel e plecat din ţară câteva săpămâni, iar eu îi voi ţine locul la OTV, în fiecare duminică, începând chiar din această săptămână.

Sper să mă descurc.

De ani buni, refuz orice invitaţie la tv. Indiferent de unde vine. În redacţia Evz e, de ceva vreme, zilnic, o emisiune în direct, în colaborare cu B 1 TV. Sunt abordate inclusiv subiecte din sport. N-am vrut să apar nici măcar o dată, deşi Horia Ghibuţiu mă ofertează aproape zilnic.  Aici nu e vorba de refuz. E vorba de nişte principii.

De ce am acceptat solicitarea lui Marcel Puşcaş? Marcel nu m-a lăsat să-l refuz. Nici nu mi-a dat timp pentru asta. Aşa că, duminică, voi încerca să nu mă fac de râs la OTV.

Florin Codescu, bunul meu prieten de la Ploieşti, a rămas interzis când a auzit vestea. “Sparg televizorul”, a fost reacţia lui Florin. Sper să nu îl sparg eu după prima emisiune!

5 thoughts on “Adi Dobre, la OTV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *