Adi Dobre şi B1 TV

Am vrut să scriu “Adi Dobre, la B1 TV”. Suna însă cam nasol! Aşadar şi prin urmare, de această dată nu mai e ţeapă ca aia cu “Adi Dobre la OTV”! Chiar voi comenta mâine seară, adică sâmbătă, cu începere de la ora 20:30, Gala de box “Invincibilii 5”, de la sala “Rapid” din Bucureşti. Mărturisesc faptul că m-am simţit onorat atunci când Rudel Obreja, preşedintele federaţiei, mi-a spus că voi comenta gala.

Asta înseamnă că cele câteva sute de ore de KO TV, emisiunea mea de la Sport 1, din fiecare sâmbătă dimineaţă, n-a fost făcută în van, că articolele şi reportajele scrise în atâţia ani având boxul drept subiect au fost citite de cineva care, în cele din urmă, chiar le-a apreciat. Un amic îmi mărturisea că nu prea îmi înţelege entuziasmul. Nici nu are cum.

B 1 chiar dacă nu e în prima linie, e totuşi mult mai mult decât Sport 1. Ştiu, alţii comentează Liga Campionilor la TVR, adică la televiziunea aia plătită din buzunarul nostru şi ale cărei programe se prind şi cu furculiţa în loc de antenă. Am mai spus, ca unul care apreciază orice rând scris, orice minut de comentariu, că aş da ani din viaţă, sau vorba lui Adrian copilu’ minune, zile de la mine, să comentez vreodată un meci la TVR, când ştiu câtă lume te urmăreşte. Tocmai de aceea ştiu să apreciez şi mă bucur pentru această gală.

Şi, vorba lui Jo Jo Dan, promit să nu îi dezamăgesc pe români!

5 thoughts on “Adi Dobre şi B1 TV

  1. Felicitari, Adi, desi nu ma omor dupa box, pentru tine voi comuta pe B1TV, la ora galei! Mult succes! Fii linistit, o sa te urmareasca destui si pe acest post, nobila arta fiind pe gustul multor romani!

  2. La fel ca Dragos, nici eu nu prea le am cu boxul insa ma voi numara printre oamenii care iti vor asculta comentariul:) Si lasa ca o sa vina vremea cand o sa comentezii si la TVR 🙂

  3. nu ma pricep la box si nici la fotbal, desi imi amintesc cu placere cand impreuna cu mama si tatal meu urmaream cu sufletul la gura meciurile echipei nationale.In seara asta, la gala de box , urmarindu-te pe tine, am realizat, din modul tau de a comenta ca faci cu pasiune ceea ce faci, ca pui suflet si pentru asta te felicit.Iti doresc sa reusesti in tot ceea ce iti propui sa faci si sper sa fi apeciat pentru pasiunea cu care iti faci meseria.Putini sunt cei care fac ceva din pasiune.

  4. Nu m-am uitat la gala asa ca nu-mi pot da cu parerea despre comentariu. Sper ca intr-o zi sa ajungi la TVR sa comentezi Liga, pt. ca ai demonstrat la Sport 1 ca meriti. Sport 1 are atat de multi comentatori de valoare, dar pacat ca are competitii de mana a doua. E o placere sa urmaresc meciurile din liga a doua din Anglia cand comentezi alaturi de Emil.

    Bafta, Adi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *