Andrei Crăciun

Andrei Crăciun e omul care m-a obligat să-mi fac acest blog. E ploieştean de-al meu, al dracului de deştept şi cu un talent la scris rar. E cel mai bun editorialist de la Evenimentul zilei. Nu o spun eu, o spun cititorii. Andrei Crăciun e enervant de tânăr şi diabolic de simpatic! E băiat de băiat. E caracter!

Andrei Crăciun pleacă. După Alin Paicu, la mogul. Îmi va lipsi, aşa cum îmi lipseşte Paicu. Mi-a comunicat alegerea sa pe mess, deşi se afla la un birou distanţă de mine. Din respect. Sau poate din comoditate. Dacă Andrei Crăciun a plecat de la Evz, înseamnă, probabil, că, pe printul de la Evz, se întâmplă ceva. Ceva grav. Copilul ăsta n-ar fi plecat pentru nimic în lume de aici. “Vezi, Andrei, toţi avem un preţ”, i-am zis. “Tati, n-am plecat pentru bani, crede-mă”, mi-a răspuns. Şi l-am crezut. Copilul ăsta pe care îl iubesc nu m-ar minţi.

Pentru Evz, plecarea lui Andrei Crăciun e o grea lovitură. Pentru cine vrea să înţeleagă aportul unui puşti de doar 20 şi ceva de ani, repet, al dracului de deştept. E ca şi cum de la Barcelona ar pleca acum Messi. Messi de la Evz pleacă la Adevărul, un fel de Chelsea a presei româneşti. O grupare care cumpără tot, indiferent de preţ. Chelsea are însă o problemă. N-a câştigat şi nici nu cred că va câştiga vreodată Champions League. Cu toţi banii lui Patriciu. Pardon, Abramovici. Sau, cine ştie…

PS: Abia după ce am terminat de scris, mi-am dat seama că, de emoţie, am uitat să-mi pun şi ochelarii! Pe Andrei Crăciun îl puteţi citi în continuare accesând blogul său de pe blog roll-ul meu.

4 thoughts on “Andrei Crăciun

  1. NU sant incantat de propria mea persoana, dar l-am simtit pe CRACIUNEL, de cativa anisori, buni si consider ca este un merit personal (doar pt. mine) ca am recunoscut in scurt timp , o valoare adevarata, din tanara generatie. TOT asa , CRACIUNE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *