Barcelona – Athletic Bilbao

Imi place teatrul, ador filmul, dar n-as fi putut fi vreodata actor. N-am nici cea mai marunta calitate. Acesta a fost si motivul pentru care n-am scris nimic de zile bune. Cind nu sint eu, n-am cum sa fiu altul! Sunt jucator de moral, iar atunci cind ceva e in neregula cu mine, intru in panica, ma lamentez, ginduri negre imi traverseaza cerul mintii, uneori se opresc si am impresia ca vine noaptea, noaptea aia urita, pe care nici unul dintre noi n-am vrea sa o traim si atunci astept, astept, o minune, o raza de soare, iar ea nu vine, ba mai mult, am impresia ca vine amurgul, ma consolez, uit pentru citeva secunde ca trebuie sa lupt, ca ma obliga spiritul de supravietuire, o luminita isi face loc pina la urma prin negura si simt ca traiesc din nou, si ma bucur, cu masura, stau de vorba cu mine, cu constiinta mea, sa vad unde am gresit, calculez pagubele, chiar si pe cele indirecte, imi propun sa ma indrept, sa fiu mai bun, poate chiar sa devin actor, unulprost, macar pentru o zi, pentru o ora, pentru o secunda, dar nu pot.

Va invit sa va bucurati miercuri seara, in direct la Sport 1, de la ora 23.00, la finala Cupei Spaniei. Cea mai frumoasa echipa a ultimilor ani, Barcelona, se bate cu una dintre cele mai ambitioase grupari din fotbalul mondial, Athletic Bilbao!

2 thoughts on “Barcelona – Athletic Bilbao

  1. Imi pare rau si ma simt vinovat ca te-am intrebat.Te voi urmarii in acesta noapte si sper sa vedem un meci de Champions League.In ceea ce priveste cum vei comenta sunt absolut convins ca vei fi la inaltime!Desi Barca este favorita la casele de pariuri,mi-as dori sa castige Bilbao macar pentru traditia ei in Primera.E nevoie de exemple precum Atletico, e nevoie de echipe mici care sa ne arate ca inca fara bani poti castiga trofee.Pana la urma sa ne arate cu adevarat ce inseamna fotbalul cu adevarat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *