Bogdan Marişca şi-a îndeplinit un vis: are maşină adevărată, noul model SKODA Fabia S2000!

Marisca si Skoda

Bogdan Marişca şi Marc Banca vor lua startul la următoarele doua etape din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop cu un model Skoda Fabia S2000. Această schimbare a fost posibilă prin implicarea Compexit Trading, dealer Skoda în Cluj-Napoca, şi BT Leasing, companii care s-au alăturat partenerilor tradiţionali – Banca Transilvania, BSS, LeasePlan, MKE şi Polus Center – care susţin echipajul Napoca Rally Academy.

După rezultatul excelent din Raliul Aradului, etapa a doua din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, unde au terminat pe locul secund, Bogdan Marişca şi Marc Banca vor schimba maşina de concurs şi, pentru următoarele două raliuri, vor lua startul cu un model Skoda Fabia S2000.

Pentru Bogdan Marisca, participarea la un raliu cu un model S2000 este o premieră în carieră şi va avea ocazia să piloteze la o etapă pe macadam – Danube Delta Rally (29 – 31 mai), şi una pe asfalt – Transilvania Rally (20 – 21 iunie).

“Nu ştiu dacă 20 de ani sunt mulţi sau puţini, dar ştiu că este un moment la care am visat de foarte multă vreme. Eu atât am aşteptat pentru a avea ocazia de a pilota o maşină proiectată şi construită special pentru curse.

Pentru început, vom concura în etapa de la Tulcea şi apoi, în raliul de casă, Transilvania Rally, după care vom vedea în ce măsură putem continua în această formulă”, a spus Bogdan Marişca, pilotul Napoca Rally Academy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *