Ce facem duminică?

Mă ţin de angajament şi ignor în continuare atât canalele de ştiri, cât şi emisunile informative ale celorlalte posturi tv. Îmi asigur însă minimul de informaţii fie de la Radio Gold FM, fie de la serviciu, acolo unde campania electorală i-a înebunit pe mulţi. Ce facem duminică? Vă întreb şi pe voi, cei care intraţi pe acest blog. De mers trebuie să mergem, asta e clar, dar ce vom face? Pe cine naiba votăm? “Noi românii întotdeauna am fost obligaţi, blestemaţi chiar, să alegem între două rele”, îmi spunea, în această seară, prietenul Christian, cel care n-are drept de vot în România, dar care militează pentru o prezenţă cât mai mare la vot. Spune că e de datoria noastră să mergem, iar aici îi dau dreptate.

Mai sunt două zile din această campanie electorală. Ceea ce s-a întâmplat înaintea primului tur, plus evenimentele din ultimele două săptămâni, nu are corespondent în istoria modernă a României. Ură, scanadaluri, dezbinare, toate alimentate neîncetat de presa coruptă şi de politicienii disperaţi. E uşor să spui: “Nu merg la vot”. E şi mai greu să spui: “Mă duc, dar să mă ia dracu dacă ştiu cu cine să votez”. E cea mai dificilă dilemă din ultimii mulţi ani, aşa că vă cer sprijinul. Ce facem duminică?

One thought on “Ce facem duminică?

  1. Parerea mea o stiti…pentru ca tot s-a facut atat caz de comunism la alegerile astea, votez ce voteaza si anticomunistii din anii ’90 – aia care au suferit cu adevarat din pricina comunismului (surorile Coposu, Doina Cornea, Ion Diaconescu, Emil Constantinescu, Gheorghe Ciuhandru). In contrapartida, celalalt candidat este singurul candidat lustrabil daca s-ar aplica punctul 8 al proclamatiei de la Timisoara!
    Si apropo…parerea asta o aveam formata de pana sa inceapa campania electorala, care practic nu mi-a schimbat decizia cu nimic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *