Celtic – Rangers 1-1

Râdem de scoţieni şi de fotbalul lor, dar nu vom avea vreodată un derby aşa cum au ei. Şi o atmosferă cum e la ei. Şi o civilizaţie precum a lor. Din acest punct de vedere suntem mici. Mici de tot. La noi tradiţia înseamnă Moscova, iar noul înseamnă Urziceni, Vaslui.

Celtic – Rangers, 1-1, episodul 385 (3 ianuarie 2010), a fost un meci de poveste.

2 thoughts on “Celtic – Rangers 1-1

 1. …si mai ales nu vom avea acea parte de peluza, care mi-a parut aidoma unui ape navalnice de munte pravalindu-se la vale, dupa golul egalizator al “protestantului” McCulloch. Un derby decis de doi fotbalisti cu nume scotiene autentice: “catolicul” McDonald, respectiv deja amintitul McCulloch.
  Sa fie Urziceniul si peste Celtic? O sa vedem asta doar daca va lua titlul si cu Ronny Levy!

 2. Tin cu Celtic din ’97 cind au reusit sa’i opreasca pe Rangers din “9-in-a-row”. Am fost si pe Celtic Park de citeva ori cele mai memorabile fiind meciurile cu Hearts si Hibs.
  La old firmuri e f greu sa ajungi caci inafara de season tickets, mai sint vreo 15,000 de bilete care se vind, si de obicei se cumpara si cu cite un sezon doua inainte.

  E o atmosfera extraordinara iar Parkhead e unul din cele mai frumoase stadione din lume. Ani la rind a fost votat stadionul cu cea mai frumoasa/animata atmosfera din UK.

  Va urmaresc de fiecare data cu sufletul la gura si va multumesc ca transmiteti campionatul Scotiei

  Toate cele bune!

  Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *