CFR Cluj

Previzibila infringerea CFR-ului, acasa, cu Roma. Previzibila inca din momentul urmator autogolului marcat de Cadu la Bordeaux. Era clar, campioana Romaniei isi terminase cartusele la Roma, in prima etapa, cind a luat pe nepregatite Europa si a ciuruit-o ca-n filme. Multi spun ca s-ar fi putut mai mult. Eu spun ca e onorabil. Sa nu uitam ca Trombetta, inlocuitorul lui Ando, nu e decit un secund si nimic mai mult, iar jucatorii si-au aratat si ei limitele. Una peste alta, CFR nu s-a facut de ris in Liga asa cum s-a intimplat cu Steaua in ultimii trei ani. De ris s-au facut oficialii din Gruia (de fapt oficialul din Gruia), care s-au intrecut in declaratii dintre cele mai jenante, dincolo de orice granita a optimismului. E greu de spus daca CFR va mai prinde la anul grupele Ligii Campionilor. Valoare are. Trebuie insa sa si poata. Doamne fereste sa vedem Unirea Urziceni sau Dinamo in Liga.

Am cunoscut in ultimii doi ani la Cluj unii dintre cei mai de treaba fotbalisti pe care i-am intilnit in viata mea de ziarist. Nu dau nume, ca sa nu se interpreteze. Se stiu ei! Fotbalisti constienti de valoarea lor, cuminti si respectuosi. Pentru ei m-as bucura sa mai vad CFR-ul inca o data in Liga.

One thought on “CFR Cluj

  1. ceea ce vad , simt si citesc intrece limita bunului simt si a respectului fata de aproape.iti marturisesc ca a fost un vis sa traiesc trei zile fara televizor , radio si fotbal. alta e esenta vietii. fotbalul este doar un parfum fara miros iar romania un trandafir fara petale.

    cfr a aratat ca are valoare de grupele ligii campionilor datorita mentalitatii din primle doua jocuri. roma aratat ce inseamna sa fi campion in adevaratul sens al cuvantului.

    PS: scuze totusi pt offtopic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *