Chef la Liga a IV-a! Sau a V-a! Nu mai contează!

rocar 11rocar 15

De ani buni, prietenul Ionel Preda, om de fotbal, om cu suflet mare, le organizează puştilor de la Comprest Gim banchet!

Ceea ce nu mai face nimeni în România, face Johhny, aşa cum îl ştiu apropiaţii pe Ionel Preda.

Copiii au jucat anul ăsta, de fapt în toamna asta, pentru divizionara B CS Baloteşti. Şi nu s-au făcut de râs. Grupa asta de juniori a dat în ultima vreme un jucător la Vâlcea (am înţeles că ăia de la Vâlcea de fapt “l-au furat”!) şi doi la Baloteşti. Adică la Divizia B.

Iar Johhny le-a fost băieţilor şi antrenor şi tată şi mamă! Că-i place.

Am asistat de multe ori la antrenamentele conduse de Johnny, care e şcolit la un club mare, mare de tot: Benfica Lisabona. Johnny, prietenul meu, se bate pe burtă cu Luís Filipe Vieira, preşedintele vulturilor, cu Rui Costa, cu Nuno Gomes şi îl sună periodic pe David Luiz. Dar nu se laudă cu asta.

În plus, Johnny l-a cunoscut pe Eusébio. Da, da, Eusébio! Ăla de-i zicea lumea “Pantera Neagră” sau “Perla din Mozambic”. N-am fost eu ultimul ziarist român care a stat de vorbă cu Eusébio?! Am fost! Păi, Johnny m-a ajutat să fiu!

Am luat-o pe arătură! Revin!

Johnny predă la antrenamente ceea ce a văzut pe la oamenii ăia de la Benfica. Iar băieţilor de la Comprest Gim le place al dracului de mult. Iar la sfârşit de an, Ionel le dă “piticilor” o masă. Îi mai atinge şi cu câte un bănuţ, deşi banii nu-l dau afară din casă pe omul meu.

rocar 16rocar 13

Cheful de anul ăsta a avut loc tot la Stadionul “Rocar”, acolo unde echipa joacă de ceva vreme. Sus, la oficială, acolo unde, acum fix 14 ani, subsemnatul organiza conferinţe de presă ca angajat al Rocarului lui Gheorghe Florea şi Ţiţi Dumitriu. Organizam şi şpriţuri!

Pentru marcarea evenimentului, a fost adus un berbecuţ tocmai de la Pietroşanii de Teleorman. L-a adus chiar ciobanul care l-a crescut pe dobitoc! Nea Dinu e cioban, dar a jucat fotbal la Liga a IV-a până la vreo 47 de ani. Şi e mort după fotbal.

Început cu manele, cheful de la Rocar s-a sfârşit, după plecarea fotbaliştilor, cu CC Catch, Gică Petrescu, Modern Talking, Queen şi cu Joe Cocker. Ultimul la cererea publicului, după ce unul de la masă a aflat de pe net că muzicianul tocmai trecuse în lumea celor drepţi.

S-a chefuit până la ultimul strop de … energie era să zic! Nu, de băutură. Concluzia la plecare a fost aceea că organizarea a fost slabă!

Despre câteva dintre vedetele celor de la Comprest Gim, care au debutat deja la Divizia B deşi au abia 17 ani şi, în plus, nu au pile am să scriu în zilele următoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *