Cum am slăbit 15 kilograme!

Imediat după aniversarea zilei de naştere a doamnei Anişoara, m-am decis să ţin o dietă de slăbire. Nu mai făcusem aşa ceva, dar halul în care ajunsesem m-a determinat să recurg la o soluţie radicală! Aşa că, după ce m-am consultat cu o mulţime de cunoscuţi, am ales de unul singur o dietă de pe internet.

Cei care au auzit că voi ţine cură de slăbire au râs de mine. Aşa cum au râs când m-am lăsat şi de fumat. Şi au trecut de atunci trei ani şi jumătate!

Iar de luni, 31 martie, timp de 13 zile, am ţinut un regim al dracului de nasol, dar care mi-a arătat cât de nesănătos mâncăm în tot restul timpului. Rezultatul: după 13 zile, unele de înfometare (!), am dat jos 10 kolograme. Fără excerciţii fizice!

După o zi de pauză, am reînceput altă dietă. Într-o săptămână n-am slăbit nici măcar 100 de grame! Ciudat, nu? Apoi, având grijă ce mănânc, am mai dat jos 5 kilograme. Acum cred că le-am pus înapoi, dar am cel puţin 10 kilograme mai puţin decât în dimineaţa zilei de 31 ianuarie 2011.

De două săptămâni şi jumătate, în fiecare dimineaţă, alerg! În IOR, în parc. Duc fetele la grădiniţă şi dau fuga în parc. Ca de obicei, la început, o tură de parc, din două bucăţi. După câteva zile am reuşit o tură fără oprire! Zilele trecute mi-am zis că n-ar fi rău ca, după o tură, să mai lungesc puţin şi am văzut că se poate! Apoi luni, m-am dus în două ture! Performanţă, credeţi-mă, dragii mei. Aşa e când îţi pui ceva în cap. Ambiţia ne lipseşte în cele mai multe dintre cazuri.

One thought on “Cum am slăbit 15 kilograme!

  1. ce interesant. sincer ma regasesc in postrile dumneavoastra. si eu vreo 3 ani de cind m’am lasat de fumat (fumam aproape 2 pac pe zi). si eu am slabit vreo 15 kg doar ca nu asa de rapid. si la fel ca si dvs alerg. [numa ca de vreo 3-4 ani – dar tot asa am inceput cu jumate de tura de stadion]
    in aprilie am sa alerg pt prima data la marathonul clujului. sint nerabdator si … emotionat sincer. tin minte momentul cind m’am decis sa ma apuc de miscare, dupa ce am urcat vreo 10 trepte si era sa ramin fara aer.

    va doresc succese si sper sa aud cit de curind la sport1 comentind un meci de’a lui celtic

    mon the hoops! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *