Design BMW Seria 2 Active Tourer – imagine sportivă şi identitate de brand inconfundabilă

Seria_2_Active_Tourer_small_800x533 Seria_2_Active_Tourer_small_800x533 22 Seria_2_Active_Tourer_small_800x569 33 Seria_2_Active_Tourer_small_800x599 44
BMW Seria 2 Active Tourer se pregăteşte pentru debutul în România în luna septembrie. Noul model reprezintă o abordare absolut nouă pentru marcă şi are potenţialul unic de a deschide BMW către noi categorii de clienti.

BMW Seria 2 Active Tourer combină dimensiunile compacte cu versatilitatea, spiritul practic şi designul foarte dinamic. Proporţiile echilibrate, bazate pe ampatamentul lung şi consolele – faţă şi spate – scurte, creează o siluetă BMW aparte.

Cinci variante îndeplinesc cerinţele individuale de echipare.

Ambianţa premium a noului BMW Seria 2 Active Tourer este subliniată de calitatea înaltă a manoperei şi de materialele de calitate. Cu o mare varietate de opţiuni privind tapiţeria, liniile de design şi culori exterioare, clienţii au posibilităţi vaste de configurare a designului interior în funcţie de propriile gusturi.

Pe lângă configuraţia standard, BMW Seria 2 Active Tourer poate fi comandat încă de la lansare într-una dintre variantele distincte de echipare: Sport Line şi Luxury Line. Din luna noiembrie va fi disponibil şi pachetul M Sport.

Concret, în echiparea standard, automobilul va beneficia de numeroase dotări premium precum sistem de control iDrive – completat de controlerul de pe consola centrală şi Control Display de 6,5 ţoli (16,5 cm) – şi de volan sport îmbrăcat în piele. Radioul Professional cu facilitate hands-free şi interfaţa Bluetooth sunt şi ele standard pentru orice model BMW Seria 2 Active Tourer. Dotările opţionale care îmbunătăţesc siguranţa includ Collision Warning (avertizare de coliziune) cu funcţie City Braking (frânare în trafic urban), senzor de ploaie şi lumini.

Modelul M Sport duce prezenţa pe traseu la cel mai înalt nivel.

Disponibil cu începere din luna noiembrie, modelul M Sport iese în evidenţă printr-un design deosebit de dinamic. Modelul include pachet aerodinamic M (cu elemente speciale în partea din faţă, din spate şi în lateral a caroseriei), grila radiatorului în nuanţă distinctivă negru lucios şi suspensie M Sport cu o reducere de 10 milimetri a gărzii la sol pentru îmbunătăţirea suplimentară a dinamicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *