Despre Petrolul

Petrolul a bătut astăzi la Brăneşti, în ultima etapă. Degeaba, însă. Pentru al nu ştiu câtelea an, Petrolul o ia de la capăt. Cred că niciodată nu i-a fost Petrolului mai greu ca acum.

Adineauri vorbeam cu Vlad, Cristi Vlad, la telefon. Băieţii se opriseră să bea o bere la Româneşti. Veneau de la Brăneşti, încărcaţi cu regrete tardive, obosiţi şi cu speranţele în lesă. “Îmi vine să plâng Adiţule. Am muncit un an, n-am făcut un blat, suntem neînvinşi din octombrie, atât în amicale, cât şi în meciurile oficiale. Şi? Va mai ţine minte cineva? Nimeni. Totul s-a dus pe apa sâmbetei. A fost un an greu. Păcat”, au fost vorbele lui Cristi.

Îmi pare rău că n-am fost nici în acest sezon la mai multe meciuri ale Petrolului. Îmi propusesem în toamnă, după ce asasinii de la fsli s-au retras de la echipă, să merg mai des la meciurile Petrolului. Am dus şi fetele la un moment dat. Poate le-aş fi purtat mai mult noroc. Promit însă ca din toamnă să mă ocup mai mult de fete şi de Petrolul. Că prea le-am neglijat.

PS: Am înţeles de la amicul Bogdan rpsu, care a fost la Brăneşti, că Petrolul a avut galeria alături chiar şi în această ultimă etapă. Bravo băieţi!

2 thoughts on “Despre Petrolul

  1. Chiar si asa, degeaba adica, daca a fost succesul de la Branesti, tot succes ramane. Ca sporeste regretul, e altceva. Dar lui Cristi Vlad si baietilor trebuie sa le multumim si sa-i rugam sa nu ne mai lase mai mult de un an in B! Hai Petrolul!

  2. Cristi Vlad se inseala.Macar suporterii care au fost alaturi de echipa in acest campionat,isi vor aduce aminte mereu,ca niste jucatori inimosi,au incercat ,in ciuda unor conditii precare,sa readuca Petrolul acolo unde-i este locul.Iar in campionatul ce urmeaza,vor reusi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *