Despre Twente, Mutu, echipa de spadă a Stelei şi cele mai ciudate forme de orgasm

Sunt de azi dimineaţă pe site. Pe online, la Evz. Bag în ele ca Berilă. Sorana Cîrstea, eliminată de la Australian Open. Bayern, învinsă la Mönchengladbach. Mai bag ceva de Mutu. Arunc la plezneală una cu Gigi, că se citeşte. Îi fac pe cei de la Gazeta sporturilor să mă citeze cu accidentul suferit de Copos la schi. Fie vorba între noi, o nimica toată. Ţin live meciul lui Twente, că doar e adversara Stelei. În total să fie “fro” cinşpe ştiri. Nu cred că a băgat vreunul mai multe azi pe online. Şi, uite aşa, am mai bifat o zi de muncă, sâmbăta, cu vreo 12-14 ore de stat la laptop. Ce bine ar fi fost la bugetari. Asta e… Şi vine o colegă, laureată a premiului “angajatul lunii la evz” şi iar bagă o ştire cu sex, cu orgasm, cu d’astea de prind la public, şi rupe în două onlineul. Cât de rău a ajuns poporul ăsta, consumator de presă de orice fel. Am băgat şi eu una cu “Petrolul a învins Juventus cu 3-0” şi, instantaneu, am fost făcut beţiv, jeg de jurnalist. Că de ce n-am scris că era vorba de Juventus Colentina…
În ziua de azi, dacă nu dai un titlu bombastic unei ştiri, nu te citeşte nimeni. Primitivismul a luat de mult locul raţiunii. Opinia publică îşi doreşte haos, crimă, sex, pornografie, orice poate trezi în noi instinctele animalice.
E 3-0 pentru Twente. Credeţi că interesează pe careva? Dacă aş fi dat în titlu că la meciul Twente – RKC Waalwijk un jucător şi-a scos dat pantalonii jos sau că doi suporteri, numai contează sexul că doar suntem în Olanda, au făcut dragoste în tribune, aş fi luat şi eu o opţiune pentru “angajatul lunii la evz”.

Era să uit. Am mai dat una.  Steaua a cucerit din nou Cupa Campionilor. E vorba despre echipa feminină de spadă a clubului Steaua, care a cucerit pentru a treia oară Cupa Campionilor Europeni. Şi ce fete frumoase sunt în echipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *