Din nou în iarbă! Naţionala jurnaliştilor joacă azi la Ploieşti

romania
Acum un an pe vremea asta, prietenul Mihai Toma (de la Libertatea şi SportNEWS) organiza pentru naţionala de fotbal a jurnaliştilor sportivi un ultim meci înainte de Olimpiada Media de la Porec, din Croaţia.

Combinaţia avea loc la Ploieşti, undeva pe malul Dâmbului, într-o locaţie foarte tare, “Club Laguna”! Am jucat atunci cu o echipă, “Old Boys Ploieşti”, formată din foşti jucători, arbitri, toţi din oraşul meu natal.

Am avut surpriza să mă reîntânesc, după, mai bine de 25 de ani, cu câţiva băieţi de care nu mai ştiam nimic. Ghiocel, “Struţul” şi alţii, oameni de care mă leagă o mulţime de amintiri fotbalistice.

Azi, de la ora 17.00 – 17.00 şi ceva, naţionala jurnaliştilor sportivi din România va da piept din nou cu cei de la “Old Boys Ploieşti”. Şi tot la “Club Laguna”! Şi tot Mihai Toma s-a ocupat de amănunte!

Cică, după meci, se lasă şi cu un şpriţ!

E primul meci pentru mine după turneul de la Vadul lui Vodă, de lângă Chişinău, acolo unde mi-am rupt un deget şi mi-am “belit” o unghie! Acolo unde România jurnaliştilor sportivi a încheiat pe locul 3 Cupa Europei la Minifotbal, neînvinsă şi acoperită de glorie!

Îi aştept pe prietenii din Ploieşti să vină la locaţie!

Iată lotul României: Mihai Toma, Cristi Vlad – “Oache”, Mihnea-Marsilian Totann, Radu Maxim (tată de gemeni!), Cătălin Oprişan, Alberto Boțoghină, Iulică Anghel (the best defender in the world!), Nicolas Caliga (să nu uiţi paşaportul, Nicule!), Romeo Chiriac, Petre Dumitru, Adi Făgărăşanu, Claudiu Stoica şi subsemnatul! Îl trec aici şi pe prietenul Cătălin Cîrnu! Poate apari până la urmă, Cîrnule!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *