Domnul Muresan

Mai sunt doar vreo trei ore si jumatate pina la marele meci CFR Cluj – Bordeaux. Scriu si imi arunc din cind in cind ochii pe fereastra. Sa vad ce se mai intimpla in cea mai mare intersectie din Europa! “Sapte strazi”, asa au poreclit clujenii raspintia din cartierul Gruia, acolo unde dau buzna intr-o intersectie 7 (sapte) strazi. Pe toate canalele tv se aude vocea lui Iuliu Muresan, presedintele de la CFR. E incredibil cum omul asta mai rezista. Vorbeste peste tot, la toti si la toate. Si se mentine bine. N-am remarcat ca ar fi slabit. Azi am fost la plimbare cu prietenul Didi, care s-a accidentat iarasi. In magazinul de suveniruri al CFR-ului, unii intindeau cabluri. Erau de la Realitatea-Telesport. “Ce faceti?”, i-am intrebat. “Avem live, la doua jumate”, a venit raspunsul. “Cine vine?”, am insistat, curios. “Muresan”, au reactionat prompt baietii si brusc mi-am adus aminte de un banc de pe vremea lui Ceausescu. Ala cu Bula, care se duce sifonat la scoala se justifica linistit: “Mama n-a vrut sa mai bage si fierul de calcat in priza. A zis ca daca si la ala vorbeste Ceausescu, se sinucide”. Asa si cu domnul Muresan, cel care nu refuza nici o aparitie TV, indiferent de ora, de starea sa psihica, fizica, etc, etc. Angajatul lui Paszkany il rivalizeaza deja la acest capitol pe prietenul Gigi Becali, de la Steaua, iar reactiile sunt cam aceleasi. Nu trebuiesc confundate insa echipele cu oamenii din fruntea lor. Acesta este si secretul pentru care voi tine toata viata mea doar cu Petrolul!

4 thoughts on “Domnul Muresan

  1. Tekeviziunile il solicita mai ales pt ca este singura voce autorizata a clubului tinand cont ca Pazskany nu urmareste sa apara mult in media.Domnule Dobre de ce nu transmiteti Olimpique Marseille in fiecare etapa pe Sport 1?E totusi locul 2 in campionat si ar fi bine daca l-ati chema pe Radu Banciu sa comenteze meciurile lor.

  2. tocmai am dat comanda de un pachet focussat 😀 la sfatul domnului adi dobre
    abia astept sa scap de gsp-uri si sa ma uit 24 din 24 la sport1. sper sa transmita cat mai mult rugby, daca s-ar putea 24 din 24 :)) bine…nici cu meciurile de fotbal din anglia, scotia sau franta nu m-as supara. abia asteeeeeeepppppppptttttttttt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *