Evoluţii excelente ale juniorilor NRA în Super Rally

Marco Tempestini  Toni Avram - Ford Fiesta R5 - Raliul Moldovei Simone Tempestini  Dorin Pulpea - Puegeot 207 S2000 - Raliul Moldovei
Pentru juniorii Napoca Rally Academy, Raliul Moldovei a fost o etapă care nu a început pozitiv, dar care în cele din urmă s-a încheiat cu evolutii bune.

Aflaţi la primul raliu cu modelul Peugeot 208 R2, Florin Tincescu şi Iulian Nicolaescu au fost nevoiţi să abandoneze după ce planetara maşinii s-a rupt pe prima proba specială.

Pe speciala urmatoare a fost rândul echipajului Simone Tempestini / Dorin Pulpea să abandoneze, de data aceasta în urma unei ieşiri în decor.

Şi pentru Marco Tempestini ziua a fost una cu ghinion încă de pe prima probă specială.

“Am oprit pe proba pentru a schimba roata şi am pierdut peste cinci minute. Nu mai avem sanse la podium”, a spus Marco Tempestini, care a terminat prima zi pe locul 14.

Bogdan Marişca şi Marc Banca au avut un început prudent, pilotul Napoca Rally Academy nefiind mulţumit de setarile alese.

Revenit în echipa pentru etapa a cincea a sezonului, echipajul Alex Mirea / Dragoş Despinoiu a început cu o uşoara ieşire în decor, dar în final a terminat prima zi pe locul doi la Cupa Dacia şi la clasa 9.

Alex Mirea Dragoș Despinoiu - Dacia Logan - Raliul Moldovei Florin Tincescu  Iulian Nicolaescu - Peugeot 208 R2 - Raliul Moldovei

Juniorii NRA au obtinut sâmbătă rezultate excelente în super rally. Simone Tempestini a terminat în top 3 o serie de probe şi le-a câştigat pe ultimele două.

Pentru Marco Tempestini şi Toni Avram raliul s-a terminat pe prima probă a zilei de sâmbătă, iar pentru Bogdan Marişca şi Marc Banca pe speciala a opta, cu probleme la motor.

Alex Mirea a avut un ritm bun, iar la finalul raliului s-a clasat pe doi la Cupa Dacia şi clasa 9.

Urmatoarea provocare din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop este Raliul Iaşului, programat în primul weekend din septembrie. Pentru Simone Tempestini si Dorin Pulpea urmează Raliul Finlandei, în weekendul 31 iulie – 3 august, etapă care contează în Junior WRC, iar pentru Florin Tincescu şi Iulian Nicolăescu urmează participarea în Barum Czech Rally Zlin, în weekendul 29 – 31 august, etapă în Junior ERC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *