Fetele lu’ tata au împlinit 7 ani

Ana Larisa şi Maria Alexandra au aşteptat cu înfrigurare ziua de 3 iulie, ziua în care au împlinit 7 ani. Au numărat lunile, săptămânile, zilele, aşa cum o făcea pe vremuri tatăl lor în armată. Bariera asta de 7 ani li s-a părut una extrem de importantă. Şi mie la fel!
Pragul celor 7 ani le-a prins pe fetele lu’ tata în Croaţia, pe o insulă! Cele două torturi au fost nişte prăjituri luate dintr-un supermarket din Trogir, cel mai apropiat oraş. Lumânările cu cifra 7 au fost aduse de acasă, de la Auchan. Cadourile la fel, adică tot de acasă. Fetele lu’ tata au primit cadou câte un telefon mobil. Asta şi-au dorit. Le-am luat ceva de calitate. Deja mă simt în inferioritate! Doamne, cât de fericite au fost când le-au văzut. Le-am luat şi două cartele de la domnul Sandu, de la Ringier, astfel încât  vom putea vorbi gratis între noi.
Şi ca de fiecare dată când fetele îşi sărbătoresc ziua de naştere îmi amintesc de circumstanţele în care au venit pe lume.  N-am uitat şi nici n-am să uit.
Primul care a sunat, la 12 noaptea în România, ora 11 noaptea în Croaţia, a fost Cipic, prietenul nostru, omul căruia îi datorez viaţa acestor fete. Doctorul era la o nuntă! Apoi au venit mesajele.
Aşadar, Ana Larisa şi Maria Alexandra au împlinit 7 ani!

3 thoughts on “Fetele lu’ tata au împlinit 7 ani

  1. Adi, “La multi ani !”fetelor tale, sa fie sanatoase si ce-i mai important sa aiba mult noroc in tot ceea ce vor avea de realizat, iar tie sa iti aduca numai bucurii. Sa aveti un concediu frumos in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *