Fetele lui tata au încheiat clasa a III-a cu FB pe linie!

fete premii

Ana Larisa, prinţesa moştenitoare, pentru cu fratele Cipic a scos-o prima din burta maică-sii, şi Maria Alexandra, sora ei, adică fetele lui tata, au terminat clasa a treia.

“Tati, am luat FB pe linie”, mi-au zis ele la telefon. Ce ciudat sună: “FB pe linie”! “Adică, cu 10, cum se zicea pe vremea ta”, mă lămuresc ele.

Sunt mândru de fetele mele, cu care, peste o săptămână voi pleca în Thassos, la mare.

Pentru performanţa lor, Ana Larisa şi Maria Alexandra m-au dus la “Jumbo”, ăla de pe “Pallady”, ca să-şi aleagă fiecare câte un cadou, o recompensă. Cică aşa se procedează!

Alexandra şi-a cumpărat o minge, pe care, acolo, la Jumbo, a reuşit să o ţină de 20 de ori pe picior! Iar Larisa, o păpuşă “Violetta”! Îi place ei personajul ăsta. Cunoscându-mi fetele, n-am fost deloc surprins de alegerile lor!

Bravo, fetelor! Pentru “FB”-ul ăla pe linie!

3 thoughts on “Fetele lui tata au încheiat clasa a III-a cu FB pe linie!

  1. Sa iti traiasca si sa traiesti sa te bucuri de ele cit mai mult timp!!!! E singurul lucru care conteaza… in Mexic sau aiurea 😉

  2. Am trait experienta lui 10 pe linie.Este o mare satisfactie pentru tine dar si pentru parinti!le doresc din tot sufletul s o tina si anul viitor tot asa pentru casunt doua fete puternice.Felicitari frumoaselor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *