Fonfleul de la sport.ro

Sport.ro a anunţat ieri, în stilul inconfundabil, că trei, sau patru, jucători de la Levski Sofia, sau de la ŢSKA Sofia, nici n-am reţinut exact, au căzut victimele unei “intoxicări” a galeriei adverse. Cică, vă spun povestea pe scurt (chit că, probabil, o ştiţi), fanii uneia dintre cele două mari rivale au trimis un fax sau mail, nu mai ţin minte, la celălalt club, prin care informau că patru jucători sunt chemaţi la probe în Rusia, taman înaintea derbyului dintre cele două echipe. Cică băieţii, induşi în eroare de faxul “trimis” de clubul din Rusia, chiar s-au dus şi au ratat derbyul. Din această cauză, echipa lor, Levski sau ŢSKA, chiar nu ştiu, a pierdut.Şi, gata, ştirea! Sună frumos! Numai că e fonfleu. Unul mare cât clădirea din Pache!

Informaţia mi-a fost adusă la cunoştinţă de colegul Sorin Breazu. L-am întrebat care e sursa. “Sport.ro”, mi-a răspuns. I-am spus să stea liniştit. N-a stat! A căutat pe toate siteurile din lume. N-a găsit nimic. Cică nişte băieţi s-au dus în probe, aşa, ca Adrian Cristea la arabi, dar nu s-au înţeles. Asta a fost povestea.Dar de aici până la a inventa o ştire e cale lungă. Nu şi pentru ei!

Şi acum câteva explicaţii pe înţelesul tuturor. ProTvul a cumpărat de mai mulţi ani o staţie în Bulgaria. Ca şi în Ucraina. În Bulgaria au un post de sport. Unul atât de bun, încât audienţele din campionatul intern, al Bulgariei adică, sunt sub audienţele aceluiaşi campionat, adică al Bulgariei, în România!!! Nu ştiu dacă aţi înţeles…

One thought on “Fonfleul de la sport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *