Hibernian

Dupa trei titluri consecutive, Celtic e aproape sa-i predea stafeta lui Rangers. Sunt convins ca oamenii lui Gordon Strachan, un tehnician in criza de idei in acest sezon, ar fi preferat ca orice alta echipa din Scotia sa cistige titlul, numai Rangers sa nu se numeasca. Am comentat la Sport 1 partida in care Celtic a pierdut din nou prima pozitie in Scottish Premier: 0-0 cu Hibernian, in deplasare. Pe acelasi teren, Rangers remiza saptamina trecuta, 1-1, si pierdea fotoliul de lider dupa tonifiantul 1-0 cu Celtic de pe Ibrox. Si atunci si acum, fotbalistii de la Hibernians si-au dat viata pe teren. Si nu mai inteleg nimic. Eram aproape convins ca baietii lui Mixu Patelainen nu se vor omori cu firea, ca doar au aceleasi culori si cam aceleasi radacini pe care le au si cei de la Celtic. M-am inselat. De ce drakului am mentalitatea asta bolnava?

Sa nu ne grabim insa. Saptamina viitoare, Rangers joaca la Dundee United! Iar Celtic, acasa, cu Hearts, echipa lui Csabi Laszlo. Sa nu va mire daca Dundee bate, iar Celtic iese campioana. Sau, mai rau, bat si Dundee si Hearts, iar ierarhia ramine asta de acum.

PS: I-am lasat in ultimele zile pe Ronaldo si pe Sergiu sa se contreze. Nu cred ca am facut rau. Atita timp cit modul de adresare nu depaseste bunul simt, n-am nimic impotriva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *