Jamaica “atacă” România! Cu haleală!

Jamal - logo Patty cu sos ranch - Rum cake

Brandul de mâncare jamaicană Jamal, o iniţiativă gastronomică unică în Romȃnia, se lansează astăzi în România. Deocamdată doar în Bucureşti.

Jamal le oferă bucureştenilor o varietate de preparate culinare care redau aromele bucătăriei jamaicane, disponibile exclusiv la www.jamalfood.ro.

Jamal este un proiect antreprenorial cu capital 100% românesc şi acoperă o zonă neexploatată pȃnă acum a segmentului de livrări de pe piaţa locală.

Bucătăria jamaicană, unică în lume datorită combinaţiilor inedite de condimente şi ingrediente, are o tradiţie îndelungată, puternic influenţată de diversitatea coloniştilor care au locuit pe insulă de-a lungul secolelor.

Urmând cu stricteţe reţetele autentice jamaicane şi ingredientele folosite de bucătarii insulei, Jamal deschide un nou univers culinar în Bucureşti.

Piept de pui marinat de sos jerk Pizza jamaicana

În oferta sa disponibilă la www.jamalfood.ro, Jamal reuneşte preparate ideale pentru gurmanzi, bazate pe toate tipurile de carne şi pe fructe de mare, produse pentru vegetarieni, meniuri creative şi sănătoase pentru copii şi deserturi apetisante pentru întreaga familie.

În prima săptămână de la lansare, până pe 12 noiembrie, Jamal le oferă tuturor clienților un desert special la prima comandă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *