Jamal va oferi patty-uri persoanelor fără adăpost

Patty-uri jamaicane Jamal - logo

Jamal, primul şi singurul serviciu de delivery din România cu preparate jamaicane, se va alătura pe 17 decembrie proiectului de responsabilitate socială “Casa Ioana Soup Kitchen”, oferind o masă caldă oamenilor străzii.

La Gara de Nord, începând cu ora 11:30, Jamal va împărţi persoanelor fără adăpost patty-uri, produse de patiserie tradiţionale jamaicane.

Campania “Casa Ioana Soup Kitchen” a devenit deja o tradiţie în apropierea Crăciunului, la Gara de Nord. Aceasta este prima ediţie la care Jamal participă, dorind să ofere câteva dintre preparatele specifice jamaicane celor care au nevoie de un prânz cald.

“Jamal şi Casa Ioana îşi unesc forţele pentru prima dată şi devin parteneri în proiectul Casa Ioana Soup Kitchen. Acesta este un proiect cu tradiţie pentru cei de la Casa Ioana, având ca scop ajutorarea oamenilor fără adăpost în preajma sărbătorilor.

De asemenea, dacă sunt doritori să ajute, aceştia pot trimite haine şi conserve cu mâncare pe strada Iulia Haşdeu, numărul 1”, afirmă Cristina Norocel, Managing Partner Jamal.

Jamal a ales să servească patty-uri persoanelor fără adăpost, acestea fiind gustări uşoare şi savuroase şi unele dintre cele mai populare preparate din Jamaica. În plus, după o lună de la lansare, statisticile au arătat că cele mai comandate produse de pe www.jamalfood.ro au fost patty-urile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *