Jurnal de ghetou

Fetele au venit în week-end în Mexic. Iubesc sincer “Căsuţa Barbie”, aşa cum îi spun ele cămăruţei în care vineri seară, imediat după revenirea mea din Bulgaria, Ana-Larisa şi Maria-Alexandra au descoperit puţin din copilăria lor. Am scos mai multe fotografii făcute fetelor în ultimii ani şi le-am pus în pioneze pe o bucată de polistiren. Bucata, aşa, la vreun metru pe jumătate, a aterizat într-o zi pe balconul de la capătul holului, în timp ce fumam. Apropo de fumat: m-am lăsat din nou. De două săptămâni. Sper să mă ţină.
Obosite, după o săptămână de şcoală, fetele lui tata au adormit rapid, în timp ce ne uitam la un documentar intitulat “Sălbatica Croaţie”. Ce credeţi că prezentau băieţii de la Viasat Nature? Plitvicka jezera, bine înţeles! Acolo unde am fost cu fetele anul trecut, în vară. E locul în care, la un moment dat, am spus cu voce tare: “Acesta e Raiul pe pământ”. Şi n-am exagerat.
Fetele lui tata au început, nici nu se putea altfel, foarte bine şcoala. Extrem de preocupate de ceea ce fac acolo, am impresia că mai uită de problemele noastre. Cel puţin aşa vreau să cred. Au trecut în a doua. Încerc să ţin aproape de ele, deşi, sincer, nu e uşor.

2 thoughts on “Jurnal de ghetou

  1. Bine ai revenit, am vazut pozele pe facebook, foarte frumoase, ma bucur ca te-ai lasat de fumat si trebuie sa “te tina”, sportul si tigarile nu sunt compatibile.

  2. fara sa fiu un specialist te rog sa te lasi de fumat .Daca te apuci din nou iti face foarte rau .TE ROG ASCULTA DE UN OM CARE A REUSIT SA SE LEPEDE DE ACEST VICIU .Fa acest lucru pentru fetele tale dragi si pentru tine . Rezista ispitei Adi . Acum este momentul sa faci acest lucru .Va fi greu 30-40 zile dupa aceia vei vedea ca nu m-ai doresti sa pui tigara in gura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *