Jurnal de ghetou. Vizita oficială în Mexic a domnilor Paicu şi Ionescu!

E trecut de miezul nopţii, aşa că am să vorbesc la trecut! Şi aşa, vorba lui Lev Tolstoi, prezentul nu există. Doar trecutul şi viitorul.

Aşadar, ieri, în Mexic a avut loc vizita oficială a unei delegaţii de ziarişti cu mare experienţă. Delegaţia, una restrânsă, a fost formată din domnii Alin Paicu şi Răzvan Ionescu! Ambii îşi manifestaseră de mai multă vreme intenţia de a vizita, în premieră, Mexicul.

Anunţată de mai multă vreme, vizita celor doi a avut până la urmă şi finalitate! Ghidaţi uşor prin telefon, domnii Paicu şi Ionescu au ajuns cu bine!

Acesta a fost comunicatul oficial!

Iată şi fotografiile, mai puţin oficiale!
Explicaţii foto:
1. Alin Paicu în mijolcul unei discuţii cu privire la soarta presei din România!
2. Răzvan Ionescu, tolănit pe parchetul celulei din Mexic! Atât de bine s-a simţit!
Alin PaicuRazvan Ionescu

Alin Paicu a fost primul meu şef la Evz, acum aproape 20 de ani. Deşi a văzut mai puţine primăveri decât mine, Răzvan are experienţa de partea sa. Plus anii în care a fost Şef! Şi nu şef, ci Şef! Cu “Ş” mare! Răzvan m-a readus la Evz în 2007, după câţiva ani în care am căutat gloria prin diverse locuri. N-am găsit-o însă nicăieri. Încă o caut!

Alin şi Răzvan s-au simţit bine în Mexic! Cel puţin asta îmi place să cred.

Cele câteva ore petrecute împreună mai mult ne-au întărâtat. Doamne, câte au de vorbit trei oameni cu atât de multe puncte comune!

Domnul Paicu s-a delectat cu poveştile nescrise din Mexic şi, aşa cum proceda şi pe vremea când conducea departamentul Sport de la Evz, a încercat să mă şmecherească! “Tati, de ce nu bagi toate astea pe blog?”, m-a întrebat Alin.

O să analizez!

Fără să vrea însă, Alin mi-a dat o idee. Să scriu despre aventurile secţiei Sport de la Evz. Ce vremuri! Gata, la culcare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *