La Gigi, la Galaţi

Când vreau să evadez din mizeria asta de Bucureşti, mă urc în maşină şi dau o fugă la Galaţi, la prietenul meu, Gigi. Ion Gigi, fostul superfotbalist al Oţelului din anii ”90. Om de mare caracter, Gigi mă primeşte cu braţele deschise şi mă răsfaţă din primul şi până în ultimul minut.
Zilele trecute am dat o fugă la Gigi, acolo unde Sanda, soţia lui, una dintre cele mai bune bucătărese din câtea am cunoscut, face din gătit o artă.
Am dat o fugă şi peste Prut, la fraţii noştri moldoveni, de unde m-am întors cu plinul la FIAT şi cu trei sticle de vin de Cricova!
Am făcut, în premieră, baie în Dunăre. Doamne cât de frumoasă e Dunărea, dar, în acelaşi timp, şi înfricoşătoare. Am dat la peşte cu fratele lui Gigi, Minel, dar n-am prins nimic. “Dunărea e agitată, e şi cald. Nu sunt condiţii”, s-a scuzat Minel, specialist în pescuit!

One thought on “La Gigi, la Galaţi

  1. Ne bucuram ca ti-a placut la Galati , te asteptam cu mare drag sa putem face si un gratar la Dunare ..nu doar o baie si un pescuit 🙂 . Marian(elevul lui Minel la pescuit):)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *