La masa presei!

„Tati, foarte inspirat titlul cărții! Foarte inspirat”, îmi spune un prieten. „Păi, cum să-i spun altfel, tati?! ”, am întrebat nedumerit. Am ținut foarte mult la acest titlu. Nici nu mi-a trecut altul prin cap.
Dar nu despre asta voiam să scriu. Au trecut cinci zile de la lansarea jurnalului „La masa presei”. Încă sunt copleșit de emoție, încă nu realizez că am dus la bun sfârșit un asemenea proiect, pe care l-am abandonat de atâtea ori, am mai spus, în primul rând din credința că scrisul unei cărți e un lucru mare.

WM_AK8A4863     WM_AK8A4848

A fost un drum lung, o muncă uriașă, în primul rând cu mine însumi. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au cravașat în permanență în ultimii trei ani și jumătate pentru a trece viu linia de sosire. Vreau să le mulțumesc Claudiei Ștefănescu, Ligiei Rădulescu și doamnei Lili Danilescu, care au citit și au corectat manuscrisul, domnului Valentin Ajder, de la Editura Eikon, lui Mihai Stroe, tot de la Eikon, celor de la Crama Oprișor, care au dat șprițul la lansare (foarte apreciat!) și domnului Walter Gorbe, fără ajutorul căruia cartea asta poate nu ar fi apărut.
La cererea publicului promit să scriu mai des pe acest blog, pe care l-am neglijat în ultimele luni. Și, tot la cererea publicului, promit de asemenea să pun în practică un alt proiect. E păcat să nu povestim, tati, mai ales pentru cei mici. Nu ați văzut că am avut la lansare și copii?!
Mulțumesc tuturor, tati!

WM_AK8A4845     WM_AK8A4980

foto: Sabin Malișevschi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *