Liga 1 este disponibilă oriunde în lume cu SEENOW, online și pe mobil

promo_liga1_seenow
De astăzi este foarte simplu să urmărești meciurile  tale preferate din Liga 1 oriunde  te-ai afla, pe  Look TV și Look Plus prin KOOLNET. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.seenow.ro și să îți alegi tipul de abonament care e pe gustul tău.

Ca și în alte categorii de conținut Premium, prețurile de vânzare sunt impuse de deținătorul de drepturi. SEENOW dorește să-și asigure abonații că face în permanență eforturi să ofere conținut de calitate la prețuri cât mai mici.

Tipuri de abonamente la lansare
• 3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul plății până la miezul nopții)
• 5 euro (fara TVA) / 30 de zile
• 12 euro (fara TVA) / 90 de zile
• 20 de euro (fara TVA) / 180 de zile
• 36 de euro (fara TVA) /  365 de zile

“După ce a susținut, în premieră, transmisiunile din cadrul Campionatului Mondial  din Brazilia, pe portalul TVR+, prin intermediul retelei sale de distributie de continut, SEENOW continuă spectacolul fotbalistic și vă aduce meciurile din Liga 1, de care vă puteți bucura acum prin KOOLNET în orice țară v-ați afla, pe smartphone, tableta, PC sau Smart TV”, a declarat Cătălin Clemente , directorul de Marketing al SEENOW

Liga 1 este cel mai important eșalon din sistemul de competiții din lumea fotbalului din România.  A fost fondată în anul 1909, iar până în sezonul 2006-2007 s-a numit Divizia A.

Liga 1 debutează azi online cu meciul Concordia Chiajna – Astra Giurgiu, de la ora 18.30.

De la ora 21.00 urmază întâlnirea dintre CSU Craiova – Pandurii Tg. Jiu, online, pe mobil sau tabletă.

Meciul etapei este programat sâmbătă, 26 iulie, de la ora 21.00, întâlnirea dintre Rapid și Steaua fiind primul derby al Ligii 1.

***
Despre SEENOW
SEENOW este primul serviciu de live TV și Video on Demand disponibil pe toate ecranele care a fost lansat in România.

Pe SEENOW ai acces la o grilă variată de canalele TV românești și la cele mai populare posturi TV premium: TV1000, Comedy Central Extra, Disney Channel, Disney JR, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, AXN, AXN Black, AXN White, Viasa Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel, dar și multe altele, care așteaptă să le descoperi împreună cu librăriile de emisiuni înregistrate de la canale locale și internaționale.

Oferta de filme SEENOW conține o selecție de filme artistice din anii trecuți sau foarte noi, lansate la scurt timp după ieșirea din cinema, seriale AXN NOW și Filmbox, filme românești și indiene, desene animate, documentare HD și posturi de radio pentru o experiență completă de entertainment. În plus, tot în SEENOW ai și secțiunea Filme Premium care oferă o librărie de filme în regim de închiriere, printre care și cele mai noi lansări din cinema.

Foarte important pentru utilizatorii noi care vor să testeze serviciul, pe SEENOW există o zonă de conținut gratuit foarte diversificată și generoasă, secțiunea Freezone, pe care o poți accesa instant.
Utilizatorilor din afara României, SEENOW li se adresează cu o ofertă de conținut dedicată, canale TV și filme românești disponibile oriunde in lume, fără geoprotecție.

Serviciul SEENOW este dezvoltat și operat de Direct One, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața companiilor care vând servicii în regim wholesale către marii operatori de comunicații. În urmă cu 4 ani, Direct One a luat decizia de a investi în dezvoltarea unei noi linii de business, care să diferențieze compania de competitorii săi din piața de telecom și să exploateze oportunitatea oferită de nevoia de distribuție a conținutului video pe Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *