Lyon – Lille

Material didactic pentru stelisti diseara, de la ora 22.00 in direct la Sport 1. Lyon – Lille este meciul din care stelistii mai pot trage citeva concluzii inaintea meciului din UEFA Champions League, de marti, cu echipa campioana a ultimelor sapte editii in Ligue 1.

6 thoughts on “Lyon – Lille

 1. salutare
  as vrea sa stiu la ce firma de cablu trebuie sa-mi fac abonament pentru a prinde sport1?bine…in afara de UPC…imi este imposibil. sunt un mare fan al rugbyului iar sport1 transmite foarte multe meciuri, inclusiv din campionatul angliei. sunt absolut intoxicat de stirile tampite din fotbalul romanesc,sunt intoxicat de fotbalul romanesc in general. imi apar bube pe mine cand aud(fara sa vreau) “declaratiile” cacatilor care investesc in fotbalul din tara asta…sa nu mai vorbim de fotbalisti…
  vreau sa ma purific uitandu-ma numai la rugby, un sport muuult prea nobil pentru a fi inteles de toti imbecilii, de aia nici nu e foarte mediatizat banuiesc, bine…eu sper sa ramana asa, nemediatizat. nu vreau sa-si bage nasul vreun jegos de patron din fotbal…ar murdari imaginea rugbyului

 2. Hombres nu esti singurul.
  Mai sunt si altii care s-au saturat.
  pana si Liga Campionilor a ajuns sa fie poluata de toti cretinii gen mocanu si felix draghici sau ce alti comentatori penibili mai au baietii.

  de-asta am ajuns sa ma uit la liga campionilor pe ”mute”.

 3. Salut!
  Dintr-un comentariu al tau reiese faptul ca Sport 1 se poate receptiona prin Digi TV.
  Ma tem ca trebuie sa te contrazic, intrucat mi-am pus Digi TV in urma cu 2 luni (pentru Sport 1 in special pt. ca urmaresc Ligue 1 in general si OM in special).
  Am avut Sport 1 RO exact o zi, imediat a doua zi dupa instalare acesta fiind inlocuit in grila de canale cu Credo TV.
  Am sunat la Digi TV pt. a cere explicatii si mi s-a replicat ca ei isi rezerva dreptul de a modifica grila si ca asta reiese si din contract.
  Asadar, am Digi TV dar in mod cert nu am Sport 1 RO.
  Apar in grila doar “suratele” maghiare (Sport 1 si Sport 2) dar sunt criptate.
  Ai cumva idee ce as putea sa fac?

  Multumesc anticipat pt. raspuns!

  Ovidiu

 4. Sport 1 e un mare kkt de post TV.
  Tre’ sa ai kkt in loc de creier ca sa dai fotbal american inregistrat in loculo unui meci live precum Marseille-Paris Saint Germain.
  Pana la urma nu ma mira avand in vedere ca e un post urmarit de nu mai mult de 5000 de telespectatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *