Mercedes-Benz România susține excelența în sport

MBRO - Campionate de Inot (2) MBRO - Campionate de Inot (3)
Orientată către excelenţă şi performanţe impecabile, compania Mercedes-Benz România a încurajat și susținut sportivii români în cadrul Campionatelor de Înot, desfășurate la nivel național și european, între 2-6 iulie, respectiv 9-13 iulie.

Campionatul Naţional de Înot a debutat în seara de 2 iulie, la complexul sportiv “Lia Manoliu”, în cadrul întrecerilor pentru medalii remarcându-se sportivii de la Clubul Municipal Braşov, care au cucerit cinci titluri de campioni.

Înaintea competițiilor naţionale şi europene, Mercedes-Benz România a oferit echipamente sportive înotătorilor, arbitrilor și antrenorilor. În plus, sportivii selectați pentru campionatele europene au fost transportați la aeroport, în confort și siguranță, la bordul Mercedes-Benz Vito. Acest autovehicul a fost primit spre utilizare, în luna martie, de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în urma parteneriatului încheiat cu Mercedes-Benz România.

„Mercedes-Benz este atât un partener solid şi dinamic, cât şi o imagine inspiraţională pentru sportivii noştri. Cu ambiţie, creativitate şi perseverenţă, reinventându-se permanent, oricine poate ajunge la rezultatele la care visează. Acțiunile noastre împreună cu Mercedes-Benz România abia au început și cu siguranță vor continua cu succes”, afirmă Camelia Potec, Preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

La începutul anului, Mercedes-Benz România a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito. Timp de trei ani, cele trei organizaţii sportive vor putea utiliza acest autovehicul în activităţile pe care le vor desfăşura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *