Napoca Rally Academy, obiective atinse în Raliul Estoniei

AUTO - ERC ESTONIA RALLY 2014 AUTO - ERC ESTONIA RALLY 2014
Echipajele Marco Tempestini/Nicola Arena și Simone Tempestini/Dorin Pulpea au luat startul, week-end-ul trecut, la Raliul Estoniei, ca parte a programului de pregătire pentru următoarele provocări ale sezonului 2014.

“Aveam nevoie de kilometri pe probe de macadam foarte rapide și Raliul Estoniei este perfect pentru asta”, spunea Marco Tempestini, înaintea etapei din Estonia.

Prima zi a fost una lungă, în care Marco Tempestini a avut probleme să găseasca un ritm bun, iar în final a terminat pe locul 22, în clasamentul general.

În ziua a doua lucrurile au mers mult mai bine și, pe ultimele șase probe, Marco Tempestini și Nicola Arena au reușit să urce până pe locul 15 în clasamentul general.

Simone Tempestini și Dorin Pulpea au luat startul în această etapă cu modelul Citroen DS3 R3, ca parte a pregătirii pentru Raliul Finalndei, etapa din Campionatul Mondial de Raliuri inclusă în Junior WRC.
În prima zi cei doi au terminat pe două speciale în top 3 și se aflau în lupta pentru un loc pe podium după primele nouă probe speciale.

Simone Tempestini a început ziua a doua cu o victorie de probă specială, apoi pe PS 11 a terminat cu cel de-al treilea timp, iar pe PS 12 a fost, din nou, cel mai rapid. O problemă electrică l-a scos însă din lupta în momentul în care se afla pe locul doi la 2WD.

Următoarea provocare pentru echipajele Napoca Rally Academy este Raliul Moldovei, programat în perioada 25 – 26 iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *