Ne-a batut Austria

Pina la urma pacalala de 1 aprilie ne-am tras-o singuri, cu o bataie istorica, de toata frumusetea. Previzbil parca. Piturca ne-a luat din nou la misto, dar a facut eforturi supraomenesti sa para calm. Norocul proverbial al lui nea Pitzi a stat undeva la oficiala, alaturi de Mutu, cu miinile in sin. A refuzat sa se echipeze, ceea ce Max Nicu n-a putut sa faca. E neamt. Norocul lui nea Pitzi e roman neaos. A spart seminte de bostan si de floare 90 de minute, a injurat si a plecat lasindu-si in voia sortii prietenul.

La TV, toata lumea a pus cutitele pe masa, au fost scoase de la frigider paharele cu venin, injuraturile erau deja la indemina dupa meciul cu Serbia, iar spectacolul a fost total. Cu abordari telefonice ale unor neaveniti si comentarii subiective, partinitoare, Piturca si-a primit partea leului din vagonul de reprosuri. Concluzia unanima: Pitzi, lasa-ne. Ce facem insa cu sefii de la FRF, de la LPF? Oameni care ar trebui judecati si condamnati pentru genocidul fotbalului romanesc. Va pleca Piturca. Mai devreme sau mai tirziu. Vor ramine insa Mircea Sandu, Lupescu, Prunea, etc, Mitica Dragomir si restul camarilei lepefiote. Si n-am facut nimic. O luam de la capat.

PS: Cosmin Contra s-a retras. Sa fie sanatos. Cine mai urmeaza? Lista e deschisa.

2 thoughts on “Ne-a batut Austria

 1. Pe langa ca austriecii ne-au ars toata istoria n oastra, ne-au mai batut si la fotbal. niste amatori. Daca aveam conditie fizica mai buna, faceam o figura mai buna ca gigel bucur sau marica. ce terminati. ne-au facut de ras

  Zic de ani buni, de cand l-am vazut debutand la nationala ca Rat e cel mai slab fundas stanga din istoria nationalei. Omul nu e in stare sa dea o centrara buna. banel centreaza mai bine ca el. rat alearga ca o oaie capiata si suteaza cat de tare poate in fata portii. asta e fotbalul pe care l-a invatat lucescu. si nici macar nu ma leg de rea vopinta. s-a vazut clar aseara, tamas, marica si rat au vrut sa-l rada pe pitzi. problema lor e ca nici nu trebuie sa se gandeasca la asa ceva, l-au facut fara sa vrea.
  pai rat si tamas sting berea cu whisky si sunt titulari la nationala.

  sa numai vorbim de cocis, care e un cacat de jucator. ce a facut cocis in fotbal ca sa merite sa fie chemat la nationala. a jucat la sherif tiraspol intr-un campionat unde ruptul tibiei e mai presus decat pasa cu latul?

  antrenorul e si el o problema. practic ar trebuie lasat sa-si duca contractul la bunsfarsit. oricum nu retrogradam in vreo divizie inferiaora ca la tenis. ce naiba. sa nu vada vreun ban din aia 600.000. sa-l lase sa duca nationala in starea de prapad maxim.

  si-au batut de joc de toata imaginea mediocra pe care a avut-o aceasta echipa vreodata. spune mediocra pentru ca suntem niste fotbalisti talentati dar prosti si fara gabarit, deci mediocri. acum suntem slabi. am incasat mai multe goluri decat insulel feroe, echipa pe care balint si lacatus o desfiintau cu 7-0 acum mai bine de 15 ani.

  pai suntem suparati. atat de suparati incat nu ne vom mai plati cosnumul de curent electric pentru natioanala romaniei.

  trebuie scosi toti in piata universitatii si stropiti cu sangele oamenilor impuscati nevinovati in revolutie. dup-aia merita batuti cu bate de baseball din aluminiu si sa le fie inlocuite picioarele cu proteze de lemn, ca sa nu mai calce in viata lor pe terenul de fotbal.

  e foarte nromal sa instigi la violenta intr-un caz ca asta, pentru ca violenta e singura masura care a dat roade de-a lungul istoriei intregii omeniri. sa ne amintim ca nu suntem altceva decat animale cu ceva mai mult discernamant decat o turma de elefanti tailandezi, iar bataia si tortura e singura solutie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *