Opel Corsa, a cincea generaţie

cq5dam.web.1280.1280 cq5dam.web.1280.1280-1 cq5dam.web.1280.1280-2 cq5dam.web.1280.1280-3
Opel a prezentat zilele trecute noul Corsa, a cincea generaţie. Succesul de vânzări Opel urmărește o nouă experienţe de conducere în segmentului modelelor mici, prin ridicarea ştachetei: sunt vizate performanţa şasiului, motorului şi cutiei de viteze.

Noile motoare turbo de 1,0 l, cu trei cilindri, rafinate şi eficiente, transmisiile cu comutare uniformă, noua suspensie şi direcţia optimizată asigură confort şi precizie de vârf.

Noul Corsa vine, de asemenea, cu un interior complet nou care amplifică percepţia de înaltă calitate şi de spaţiu, inclusiv tehnologia de infotainment IntelliLink şi sistemele de asistenţă pentru şofer ultra-moderne.

De asemenea, designerii Opel au oferit noului model Corsa un aspect dinamic care să corespundă cu filozofia de design a mărcii, prin introducerea de forme sculpturale cursive şi detalii precise. Noul Corsa este echipat cu tot ceea ce are nevoie pentru a asigura continuarea succesului de 32 de ani într-un segment de piaţă extrem de competitiv.

A cincea generaţie a bestseller-ului Opel va avea premiera mondială în cadrul „Mondial de l’Automobile 2014” din Paris (4 – 19 octombrie), urmând să iasă de pe liniile de asamblare din Zaragoza, Spania, şi Eisenach, Germania, înainte de sfârşitul anului.

„Opel Corsa a fost întotdeauna apreciat, în special pentru aspectul său atrăgător şi utilizarea eficientă a spaţiului oferit de dimensiunile compacte,” a declarat dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel.

„Acesta a fost un factor decisiv pentru popularitatea de durată a modelului şi, bineînţeles, păstrăm acest element esenţial şi în cadrul noii generaţii. Datorită numeroaselor tehnologii, oferim, de asemenea, o experienţă de conducere fantastică, care ridică ştacheta în această clasă de autovehicule. Cea de-a cincea generaţie a modelului Corsa va fi plină de surprize.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *