Pacquiao şi Sonsona

sonsonaAm ţinut foarte mult să postez pe blog cele două materiale cu privire la meciul Cotto-Pacquiao, deşi e puţin cam târziu. Mai ales avancronica. Am vrut să le am totuşi şi pe blog. Asta nu e nicio scuză pentru faptul că în ultimele zile n-am scris nimic aici. Rândurile de faţă se vor a fi un fel de avancronică la scuză! Să văd însă dacă voi fi în stare să inventez vreuna sau mă voi vedea nevoit să vorbesc sincer, ca de obicei.

Aş vrea să spun doar două vorbe despre Pacman. Îl ştiu de vreo trei ani şi jumătate, de când fac KO TV, emisiunea mea săptămânală de la Sport 1. Nimeni nu a reuşit să mă impresioneze mai mult ca el. Un supercampion, un baiat de treabă, modest şi foarte foarte muncitor. Un tip care rescrie istoria boxului profesionist, deşi americanii nu şi-au dorit asta nici un moment.

PS: Urmăriţi-l vă rog pe un alt filipinez, despre care se ştiu foarte puţine lucruri. Este vorba despre Marvin “Marvelous” Sonsona. N-are decât 19 ani, dar e deja campion mondial WBO la supermuscă. Şi asta după ce a deţinut centura WBO Oriental la “muscă”. Vom mai vorbi despre el! Vă asigur! Uitaţi-vă la el, ce figură de copil are. Un copil cu 14 “victime” la profesionişti din tot atâtea partide. 12 prin KO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *