Pastele ortodox, catolicii si protestantii

Simbata dimineata imi voi urca la tren fetele si le voi trimite la soacra-mea, la Miercurea Ciuc. Sa mai petreaca o data Pastele. Ca asa-i la noi, avem de doua ori Paste. Cel putin anul acesta. Bine ca macar Craciunul e la comun! Nu Andrei Craciun! Asa ca m-am hotarit. Anul asta fac Pastele ortodox singur. De fapt nu singur, ci cu niste baieti. Unii sunt catolici, altii protestanti, mai sunt si citiva iehovisti si vreo doi mormoni. Va spun sincer ca nu am putut sa-i refuz pe baietii astia care si-au gasit sa ma invite la o miutza chiar duminica la prinz. Degeaba le-am spus ca sunt batrin, ca am avut citeva fracturi. Mi-au zis: “Auzi, nene. Macar sa ne comentezi, poti? Asa cum te-oi pricepe”. Ce era sa zic? Am aprobat pozitiv! Asa ca, oameni buni, duminica de la 14.30, in direct la Sport 1, va invit la cea a mai a drakului miutza din cite exista: Celtic vs. Rangers, catolicii vs. protestantii. M-au mai rugat si acum vreo saptamina. E a patra oara in acest sezon si a opta oara in ultimii doi ani cind am onoarea sa comentez asa ceva. Nu cred ca e ceva mai frumos. Poate doar meciul ala pe care l-am vazut in toamna lui 1999 pe “Maracana” din Beograd: Iugoslavia vs. Croatia. Cu Milosevici, cu Arkan, Dumnezeu sa-i odihneasca, si cu Bregovici la doi pasi de noi. Cu lacrimogene, cu politie. Eeeeee. Asta e drogul suprem. Uite d’aia, va jur, n-as lucra niciodata la Economic! Chit ca nu sunt cu fetele mele de Pastele ortodox.

2 thoughts on “Pastele ortodox, catolicii si protestantii

  1. Am vazut pe Discovery un documentar cu huliganii din Scotia , am vazut ce inseamna CELTIC – RANGERS , de unde a plecat samanta de scandal.Cel ce a realizat documentarul DANNY DYER a spus ca e cel mai frumos derby din lume.In fiecare luni ora 23 pe Discovery se vorbeste de huliganii din toata Europa.frumoasa comparatia asta miutza-celtic cu rangers… ambele inseamna acelasi lucru PASIUNE si DARUIRE.

  2. ce meci a fost … si ce gol a dat McDonald…ma asteptam la mai multe din partea lui Nakamura… superb meci…superbe cele 2 galerii…si nu in ultimul rand: SUPERB COMENTARIUL! Felicitari Adi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *