FC Porto

Sunt mindru ca sunt contemporan cu Jose Bosingwa, Lucho Gonzales, Lisandro Lopez si, mai ales, cu Ricardo Quaresma, patru dintre oamenii cu care FC Porto a cucerit, simbata noapte, al 23-lea titlu din istorie. Sunt mindru ca am comentat, in direct la Sport 1, un meci de vis, Porto – Amadora, scor 6-0. Sunt mindru ca nu sunt contemporan doar cu Mutu, asa cum ne sugereaza sa fim, nea Mitica Dragomir.

4 thoughts on “FC Porto

  1. si mie imi place porto. este echipa pe care o simpatizez din campionatul lor. din pacate, insa, acest titlu nu este atat de valoros precum celelalte pentru ca, stim cu totii, fotbalul portughez trece printr-o criza. a confirmat ipoteza asta si ioan timofte, un fost fotbalist care a ramas legat de portugalia.
    P.S.: felicitari pentru blog

  2. Quaresma este un jucator foarte talentat, probabil mai bun decat Cristiano Ronaldo, insa un lenes. Rijkaard nu i-a dat vreo sansa la Barcelona, iar acum joaca in Portugalia ca Guliver pentru pitici. Ar trebui sa plece cat mai repede. In orice caz, talentul sau urias este umbrit de constanta de care nu a dat dovada pana acum. Un meci bun si trei meciuri proaste.
    Stalpii lui Porto sunt Lisandro si Lucho Gonzales. Mie unul mi-a placut de Anderson foarte mult. Cam atat despre Porto, cat despre campionatul Portugaliei, este supraapreciat. Ce campionat este acela, care nu da nici macar un atacant de valoare nationalei Portugaliei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *