S-a dus dracului şi 2013! La mulţi ani!

Mai sunt câteva ore, vreo patru şi jumătate, şi gata, s-a dus dracului şi 2013! Mă uit pe “feisbuc”, pe telefon, unde dau năvală “tsunamiuri” de mesaje. Unele “STAS”, altele mai cu imaginaţie. Fiecare încearcă să marcheze trecerea dintre ani în felul său, în cuvinte. Mai toţi ne dorim un an 2014 mai bun. Cine naiba e nebun să-şi dorească altfel? Ce va fi, însă, nimeni n-are de unde să ştie.
Aşa că, eu unul, nu-mi doresc mare lucru. Vreau doar să fiu viu şi la anul, pe vremea asta. Şi ai mei la fel. E totuşi mare lucru!
Mă pregătesc să ies în oraş, să admir de la distanţă focul de artificii de la Casa Poporului. Am fost acolo şi acum doi ani, cu fetele. A fost frumos. Nu ne-am călcat în picioare, ci am urmărit spectacolul, aşa, de la “peluză”.
În Mexic, “războiul” a început! Deocamdată e unul de gherilă. Focuri răzleţe, din când în când câte o “bombă”. Să te ţii la 12.00 noaptea. O să-i las radioul deschis lui Tommy, deşi bag seamă că nu se sperie. Stă la geam şi se uită la copiii care dau cu petarde. O să le sun şi pe fete, aflate în Secuime, acolo unde noul an vine în acelaşi timp!
La mulţi ani tuturor prietenilor mei de aici, din blogosferă. Am descoperit mulţi oameni de calitate în 2013, de a căror existenţă habar nu aveam. Cei vechi, se ştiu ei, au continuat să-mi fie alături. Alţii nu m-au mai băgat în seamă. M-au uitat. Nu mă supăr însă,chiar dacă acum aveam mai mult ca oricând nevoie de prieteni, dar e alegerea lor.
Vă iubesc pe toţi! Ne “reauzim” în 2014! Cu bine!

3 thoughts on “S-a dus dracului şi 2013! La mulţi ani!

  1. La Multi Ani! Bafta pentru tot ce ti-ai propus sa faci in 2014. Tine-te sanatos si mereu alaturi de printesele tale dragi. Doru – Christchurch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *