Seenow, surprize la final de an!

seenow 1

• Black Friday aduce cinefililor o reducere de 50% la sute de filme
• Noutățile vor continua iarna aceasta cu noua ofertă de sărbători; pachetul Seenow Filme are un preț special de 1 euro (făra TVA) timp de 6 luni

Seenow, serviciul de TV & VOD disponibil online pe www.seenow.ro şi pe Smart TV, tabletă şi mobil, lansează la începutul sezonului de iarnă o ofertă de abonamente îmbunătăţită, care vine să îmbogăţească opţiunile de vizionare, dar și o serie de oferte speciale extrem de atractive.

De astăzi până luni, în cel mai important weekend de reduceri al anului, Seenow oferă un discount de 50% la majoritatea filmelor din secţiunea de închirieri Pay Per View.

De Black Friday, majoritatea filmelor disponibile în regim Pay Per View  au o reducere de 50%, putând fi închiriate pentru preţuri începând de la 0.75 Euro fără TVA.

seenow-07

Oferta de filme Seenow include filme recent ieşite din cinema dar şi titlurile care au ţinut capul de afiş în box-office în ultima perioadă, precum Ender’s Game, Maleficent, 12 Years a Slave, Snowpiercer, Draft Day, Need for Speed, The Bag Man, Wolf on Wall Street şi multe altele.

Şi pentru abonamentul distinct Seenow Filme clienţii beneficiază de o ofertă specială de iarnă.

Noul abonament Seenow Filme oferă filme noi şi clasice de la Disney, seriale de top oferite prin AXN Now, precum Firma, House of Cards şi Poliţişti fără Frontiere, Filme Româneşti, unde fanii genului pot revedea filmele cu care au crescut, filme de la Bollywood, Cartoon Network, Documentare şi Filme de Cinema, unde pot fi vizionate cele mai bune filme realizate în ultimii ani.

Sărbătorile de iarnă sunt aşteptate şi cu o serie de surprize pregătite pe Seenow.ro, toată luna decembrie fiind planificate oferte speciale pentru utilizatorii Seenow în campania Winter Movie Magic, la un preţ extrem de avantajos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *