Simona Halep – Jelena Jankovici şi Barcelona – Real, LIVE, la Academie

Am amânat plecarea spre Ploieşti din această dimineaţă, ca să mă pot pregăti aşa cum se cuvine meciul Mainz – Wolfsburg, pe care îl am de comentat, alături de prietenul Cristi Petre, la Eurosport, de la ora 16.30.

Dar şi pentru a mă pregăti sufleteşte, tot cum se cuvine (!), pentru cele două evenimente importante din seara asta: finala de la Indian Wells şi El Clásico!

Lansez şi o invitaţie, gazetăreşte, adică folosind metoda deja pantetată “Copy/Paste”! Totul, adică Indian Wells şi El Clásico diseară, LIVE, la Academia Pam Pam!

ŞTIRE – INVITAŢIE

halep

Simona Halep, locul 3 WTA, joacă astăzi, de la ora 20.00, în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, cu premii totale de 5,4 milioane de dolari, în care o va întâlni pe jucătoarea sârbă Jelena Jankovici, locul 21 mondial şi cap de serie numărul 18.

Simona Halep – Jelena Jankovici, finala de la Indian Wells, e în direct pe Dolce Sport 1, azi, ora 20:00

el clasico

FC Barcelona și Real Madrid dau piept pe Camp Nou, duminică, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, pentru a 230-a oară într-un meci oficial și pentru a 170-a oară în campionat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *