Singur acasă… Again!

Am rămas din nou singur acasă. Deşi fetele mi-au promis că nu vor mai merge la Ciuc fără mine, până la urmă au plecat. Alexandra ar fi rămas. Cred că şi Larisa. Lara e însă prea sensibilă. Nu vrea să rănească pe nimeni. Încearcă să împace şi capra şi varza, ca un om mare. Nu mi-ai fost teamă decât de ploaia asta nebună. În schimb, pe doamna Anişoara niciun fenomen meteorologic nu o poate împiedica să-şi pună în aplicare planurile!

Şi uite aşa, după ce am urcat fetele în maşină, m-am dus în IOR, să-mi fac porţia de alergare. De mai bine de trei săptămâni, cu o ambiţie ieşită din comun, merg în fiecare dimineaţă în IOR şi alerg. O tură de parc din două bucăţi. Plus drumul până acolo, e ceva, zău! Mă felicit singur după fiecare cursă! Mă mai doare un genunchi, dreptul, dar merge. Trag de mine! Azi am fost rege în IOR! Am alergat singur pe ploaia aia torenţială, la 7 dimineaţă. Nici maidanezii nu mai erau prin parc. Doar eu, raţele sălbatice, două femei care îşi plimbau câinii şi un agent de pază că, mai nou, la noi se păzesc parcurile. Ştiu, e necesar, dar asta nu arată decât halul în care am ajuns.

M-am întors acasă, fireşte, fleaşcă. Nu înainte de a trece prin piaţă, de unde mi-am luat nişte slănină afumată, de la sibieni, şi puţină urdă! Cum dracului să slăbesc? Dar nici nu vreau. Doar puţin, cât să pot îmbrăca iarăşi pantalonii care astă-vara îmi veneau perfect.

După-amiază am fost la Sport 1 şi am comentat cu Boca finala play-offului, Blackpool – Cardiff City, 3-2, cu o primă repriză absolut fenomenală. După meci am fugit acasă ca să văd “Moise”, pe Prima TV, un desen animat superb.

Iar de la 21:45, am ţinut live pe evz.ro finala Champions League.

Pentru mâine, adică pentru azi că e trecut de 12:00, nu mi-am propus nimic. Voi încerca să mai scriu pe blog. Am rămas în urmă rău. Credeţi-mă, îmi vine din ce în ce mai greu să scriu în ultima vreme. Ar fi multe de spus, dar, deocamdată, mă opresc aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *