Steaua – Dinamo! Pentru cei care nu vin la stadion există Seenow

steaua dinamo

Steaua şi Dinamo vor deschide etapa a XIII-a din Liga 1 la fotbal printr-o partidă programată astăzi, 31 octombrie, pe Arena Naţională, începând cu ora 20:30.

Steaua – Dinamo se va putea vedea şi online, pe tabletă, mobil sau Smart TV. În sezonul 2014-2015 toate meciurile din Liga 1 pot fi urmărite pe  Look TV și Look Plus prin KOOLNET, disponibil online și pe mobil în SEENOW.

Seenow oferă pentru prima dată, prin pachetul Koolnet, confruntarea dintre cele mai titrate echipe de fotbal din România. Pentru a  vedea meciul online, pe tabletă şi mobil, cei doritori trebuie să acceseze portalul seenow.ro şi să achiziţioneze abonamentul Koolnet, unde se pot viziona meciurile de Liga 1.

Cei care doresc să vadă meciul de astăzi dintre Steaua şi Dinamo au posibilitatea de a-şi face un abonament pentru o zi sau pot alege opţiunile mult mai avantajoase de 1 lună, 3 luni, 6 luni sau 1 an.

În plus, cu ajutorul serviciului Gol Alert lansat săptămâna trecută de Seenow, toţi utilizatorii Seenow care au abonament Koolnet vor primi notificări cu secvenţele video imediat după ce se înscrie un gol. De asemenea, orice microbist care urmăreşte deja meciul la televizor îşi poate activa Gol Alert pentru a primi notificări în timp real cu evoluţia scorului şi golurile marcate.

PS: La noapte, aici, pe blog, o cronică de meci, aşa cum făceam acum aproape 20 de ani la Evenimentul zilei. Evz-ul ăla adevărat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *