Ucenic la măcelărie

bulgari

Am făcut anul acesta de toate! Am să scriu însă despre “realizările” mele din 2014 mai târziu, pe final de an. Mai e până atunci.

Şi pentru că îmi place aventura al dracului de mult, altfel n-aş avea ce povesti, am zis să închei anul “an fanfar”, cum se zice.

Mâine voi fi, preţ de câte ore va avea chef “patronul” să mă ţină, ucenic la măcelărie!

Dacă fetele tot vor pleca în Universul Concentraţionar de la Miercurea Ciuc, iar eu voi face al “n”-lea Crăciun singur, am zis ca de Ajun să mă ofer voluntar prietenilor Piri şi Mitică, măcelari de soi, la prăvălia lor!

Deşi sunt o prezenţă constantă la locul lor de muncă de ani buni, n-am muncit cot la cot cu ei niciodată. Am băut cot la cot, am bârfit cot la cot, am povestit, dar niciodată n-am lucrat alături de ei.

În seara asta am dat o fugă la măcelaria celor doi buni prieteni şi le-am cerut permisiunea ca mâine să le fiu alături.

Cu analizele la zi, n-am avut nicio problemă în a primi “binecuvântarea”! “Tati, dar mâine, având în vedere că e Ajunul, la 6.00 ne apucăm de treabă. Fierbem caltaboşul, facem cârnaţi, că azi am rămas fără. Ai de muncă”, mi-a zis Piri.

Aşa că mai stau puţin şi mă bag la somn. Mâine voi fi ucenic la măcelărie!

PS: pentru cei care vor să facă pe ultima sută cumpărăturile pentru masa de Crăciun, vă aştept la intersecţia străzilor “Baba Novac” şi “Câmpia Libertăţii”! E, acolo, un complex.

Dacă vă încurcaţi, sunaţi-mă sau daţi-mi un semn pe “feisbuc”!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *